Ποδηλάτης χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, καλείται να πληρώσει 3.350 ευρώ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ποδηλάτης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και, σα να μην έφτανε αυτό, πρέπει να πληρώσει σύμφωνα με επιστολή ασφαλιστικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ποδηλάτης

Το περασμένο καλοκαίρι ένας ποδηλάτης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, πέρασε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο με χειρουργεία και συνεδρίες αποκατάστασης. Τώρα, όμως, καλείται να πληρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την ζημιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο. Όλα αυτά… στο Βανκούβερ του Καναδά.

Video: Ποδηλάτης κόντρα σε… αυτοκίνητο. Ποιος θα κερδίσει;

Ο ποδηλάτης, Ben Bolliger, ισχυρίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο καθώς διέσχιζε μία διασταύρωση, νεαρός οδηγός παραβίασε με το αυτοκίνητό του την πινακίδα του STOP και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το ποδήλατο κόπηκε στα δύο και ο αναβάτης εκτοξεύθηκε 14 μέτρα μακριά. “Το δεξί μου χέρι ήταν εντελώς σπασμένο και δεν θα έχω ποτέ ξανά πλήρες εύρος κίνησης. Το πόδι μου έσπασε, τράβηξαν περίπου 10 κομμάτια τζαμιών παρμπρίζ από την πλάτη μου και χρειάστηκαν σχεδόν 100 ράμματα”, αναφέρει ο ίδιος.

Έπειτα από τέσσερις μήνες αποχής από την εργασία του και πολλές φυσικοθεραπείες, ο Ben Bolliger επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Ξαφνικά, στις 30 Μαρτίου βρήκε μία επιστολή στο γραμματοκιβώτιό του από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού, η οποία τον καλούσε να πληρώσει συγκεκριμένο ποσό για τις φθορές που προκλήθηκαν στο όχημα του νεαρού οδηγού.

Ο Ben Bolliger προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρέπει να πληρώσει 3.700 δολάρια (3.350 ευρώ). “Ουσιαστικά πρέπει να πληρώσω 3.700 δολάρια για την σύγκρουση με μία Mercedes-Benz. Όπως επισημαίνει η εταιρεία ICBC, οδηγούσα ένα ανασφάλιστο όχημα τη στιγμή της σύγκρουσης. Ήμουν με το ποδήλατό μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ποδηλάτης.

Πηγή: vancouversun.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.