Ποια Tesla; Δείτε το αυτοκίνητο της Xiaomi να σταθμεύει μόνο του! (+video)

Καθώς πήγαινε στην θέση στάθμευσης "συναντήθηκε" και με ένα Audi A7. Ωστόσο, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Σε άλλο επίπεδο το Xiaomi SU7...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Xiaomi SU7

Πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε επισήμως το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi και δεν ήταν λίγοι αυτοί που το χαρακτήρισαν ως “Tesla Killer”. Τώρα, δημοσιεύθηκε ένα video που εντυπωσιάζει τους πάντες. Πάμε να δούμε με πόση ευκολία μπορεί να σταθμεύσει μόνο του, σε έναν χώρο στάθμευσης με πολλά επίπεδα στην Κίνα.

Δείτε επίσης: Από αυτά τα SUV πρέπει να “κρατάς” απόσταση στην στάθμευση – Ο κίνδυνος που παραμονεύει!

Το αυτοκίνητο ονομάζεται Xiaomi SU7 και το video ξεκινά με τον οδηγό να βγαίνει από το όχημα. Κατευθείαν ξεκινά η αυτόνομη οδήγηση με τους αισθητήρες Lidar να “πιάνουν” δουλειά και το ηλεκτρικό όχημα να ανεβαίνει απροβλημάτιστα στα παραπάνω επίπεδα του κέντρου στάθμευσης.


Μάλιστα, σε κάποια στιγμή συναντιέται με ένα Audi A7, ωστόσο δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Έκανε λίγο πίσω, “δίνοντας” χώρο στον οδηγό του γερμανικού μοντέλου, και στη συνέχεια προχώρησε προς την προγραμματισμένη θέση. Με “μαεστρία” και ακρίβεια, έγιναν οι απαραίτητες μανούβρες και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο κατάλληλο σημείο. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την όλη διαδικασία, η οποία τρομάζει και μόνο στην ιδέα ότι σε λίγα χρόνια ίσως θα συμβαίνει συχνά γύρω μας.

Το Xiaomi SU7 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία με έναν κινητήρα 299 ίππων και μία με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και συνδυαστική ισχύ 673 ίππων. Όσο για την αυτονομία, η μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 101 kWh τεχνολογίας 800V εξασφαλίζει αυτονομία που θα αγγίζει ακόμα και τα 800 χλμ. Το μήκος “φλερτάρει” με τα πέντε μέτρα (4.997 χλστ. για την ακρίβεια), υπάρχουν ζάντες 19 ή 20 ιντσών, ενώ γίνεται λόγος και για μία ενεργή αεροτομή στο πίσω μέρος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.