Ποιας εταιρείας τα μοντέλα θα βγαίνουν μόνα τους από τη γραμμή παραγωγής;

Τεχνολογία που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη δοκιμάζει η Ford στη Γερμανία ώστε τα αυτοκίνητά της να βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης χωρίς οδηγό στο τιμόνι.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τα Ford θα βγαίνουν μόνα τους από την γραμμή παραγωγής 2023

Για περισσότερα από 100 χρόνια, οχήματα της Ford σε όλο τον κόσμο βγαίνουν από τις γραμμές συναρμολόγησης των εργοστασίων της. Μέχρι τώρα, υπήρχε κάποιος στο τιμόνι τους, αλλά αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει μέσω του προγράμματος E-SELF.

Διαβάστε επίσης: Η Ford στο δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον

Το πρόγραμμα E-SELF αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών που διερευνά η Ford καθώς προετοιμάζει το Κέντρο EV της στην Κολωνία της Γερμανίας – με επένδυση ύψους 1,81 δισ. – όπου η παραγωγή αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων θα ξεκινήσει φέτος.


Τον περασμένο μήνα, η Ford παρουσίασε το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Explorer, το οποίο θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό όχημα της εταιρείας που θα κατασκευαστεί σε ευρεία παραγωγή στο Κέντρο EV της Ford στην Κολωνία.

Διαβάστε επίσης: Η Ford αποκαλύπτει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Courier

Με το εν λόγω πρόγραμμα η Ford δοκιμάζει μια νέα τεχνολογία αυτοματοποιημένης οδήγησης που αξιοποιεί λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη διαδικασία πιο αποτελεσματική. Στο πλαίσιο του project, τα οχήματα όχι μόνο βγαίνουν μόνα τους από τη γραμμή συναρμολόγησης, αλλά κινούνται επίσης αυτόνομα στους σταθμούς τελικών δοκιμών και αυτοφορτίζονται πριν σταθμεύσουν έτοιμα για παράδοση στους πελάτες.

Το E-SELF χρησιμοποιεί την επικοινωνία οχήματος-υποδομής (vehicle-to-infrastructure) για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των οχημάτων. Οι αισθητήρες και οι κάμερες που βρίσκονται γύρω από το εργοστάσιο μπορούν να εντοπίσουν κινδύνους στην πορεία του οχήματος, όπως ένα άτομο ή ένα άλλο αυτοκίνητο, με τα τελευταία να επιβραδύνονται ή να ακινητοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες χωρίς να χρησιμοποιούνται τα συστήματα και οι αισθητήρες του αυτοκινήτου.

Το παραπάνω ισχύει για όλα τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, ηλεκτρικό χειρόφρενο και υποβοήθηση διεύθυνσης. Το μόνο που χρειάζεται επιπλέον είναι μια έξυπνη μονάδα επικοινωνίας για να καταστεί δυνατή η αλληλεπίδραση με την υποδομή. Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια δεν είναι αρκετά για να απδόσουν το τελικό αποτέλεσμα, δείτε το ακόλουθο video όπου η νέα τεχνολογία της Ford εφαρμόζεται στην πράξη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.