Πωλείται Honda Civic ενός έτους με… 400.000 χλμ.!

"Έγραψε" σε ένα έτος χιλιόμετρα που άλλα αυτοκίνητα δεν κάνουν σε όλη τους την ζωή! Δείτε τα απίστευτα νούμερα αυτού του Honda Civic...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μεταχειρισμένο Honda Civic με 450.000 χλμ. 2022

Απίστευτη και όμως αληθινή είναι αυτή η αγγελία πώλησης κόκκινου Honda Civic που ανήκει στη νέα και τελευταία μέχρι στιγμής γενιά του μοντέλου των Ιαπώνων. Όπως φαίνεται και αυτή η γενιά αποδεικνύει τα πολύ υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα των κατασκευαστών από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία που “ρίχνει” άκυρο στα ψεύτικα χειροκίνητα κιβώτια των ηλεκτρικών

Το Civic που βλέπετε στις οθόνες σας και έχει ταξινομηθεί πριν από ένα περίπου χρόνο κατάφερε να “μαζέψει” όλα αυτά τα χιλιόμετρα κάνοντας δρομολόγια για έναν διανομέα ιατρικού εξοπλισμού στο Houston των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τελευταίας γενιάς Honda Civic πωλείται περίπου 17.900 ευρώ (6.000 ευρώ πιο χαμηλά από ένα ολοκαίνουργιο Civic στην εν λόγω χώρα), παρόλο που έχει λήξει η εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη. Συνοδεύεται ωστόσο από ένα πλήρες ιστορικό service, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ!


Σε γενικές γραμμές το Civic χρειάστηκε μόνο τα απολύτως απαραίτητα για να φτάσει τα 400.308 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του (πάνω από 1.100 χλμ./ημέρα) με τα λάδια και το φίλτρο το λαδιού να αλλάζουν δύο φορές το μήνα κατά μέσο όρο ή κάθε 16.000 χιλιόμετρα περίπου. Επιπλέον, έχει γίνει δύο φορές αλλαγή υγρών φρένων, δύο φορές μπουζί και μία ψυκτικού υγρού.

Διαβάστε επίσης – Video: Έτσι κατασκευάζεται το νέο Honda Civic Type R

Το ιστορικό δείχνει ότι ο κάτι παραπάνω από δραστήριος οδηγός του Civic τήρησε ευλαβικά την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου και αυτό τού το ανταπέδωσε χωρίς να τον προβληματίσει ποτέ. Καμία περίεργη βλάβη δεν αναφέρετε σε κάποιο από τα μηχανικά μέρη του Civic, ενώ το αμάξωμα του και η βαφή δείχνουν να μην έχουν ταλαιπωρηθεί καθόλου από την σκληρή καθημερινή χρήση. Το παραπάνω φαίνεται να ισχύει και για το εσωτερικό του μοντέλου της Honda, το οποίο μοιάζει επίσης να παρουσιάζεται σε γενικές γραμμές χωρίς φθορές. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.