Πωλείται πρακτικά καινούριο Lada 2107… με τις ζελατίνες του!

Ένα "διαμαντάκι" από την Ρωσία! Αυτό το Lada 2107 είναι πρακτικά καινούριο παρά τα 14 χρόνια που έχουν περάσει από την ημέρα παραγωγής. Δείτε πόσο κοστίζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lada 2107

Έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από το 2008, όταν το εικονιζόμενο Lada 2107 βγήκε από το εργοστάσιο. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να διατηρείται σε υπεράριστη κατάσταση και έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα. Σίγουρα αξίζει μία πιο προσεκτική ματιά.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Senna ζήτησε να οδηγήσει ένα Lada

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες από την ρωσική ιστοσελίδα, αυτό το λευκό Lada 2107 βρίσκεται σε κατάσταση εκθεσιακού. Έχει διανύσει μόλις 700 χλμ., το χρώμα του είναι σε υπεράριστη κατάσταση και στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα οι ζελατίνες του εργοστασίου.


Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λτ., ο οποίος αποδίδει μόλις 74 ίππους και 108 Nm στις 3.500 σ.α.λ. Δεν έχει γίνει καμία επέμβαση σε μηχανικό επίπεδο και η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Πάμε τώρα και στην τιμή του, η οποία ορίζεται στα 395.000 Ρούβλια Ρωσίας, ποσό που μεταφράζεται σε 4.431 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στην επίσημη αγγελία της ιστοσελίδας “auto.ru” πατώντας εδώ. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η παραγωγή του Lada 2107 πλέον έχει σταματήσει και στην Ρωσία λόγω της χαμηλής ζήτησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.