“Πολεμικό” Audi RS6 Avant 700 ίππων δια χειρός ABT (+video)

"Tactical Green" ονομάζεται το χρώμα αυτού του Audi RS6 Avant! Εμφάνιση και ήχος δημιουργούν ένα άκρως "πολεμικό" κλίμα. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi RS6 Avant

Ο “συνήθης ύποπτος” ξανά χτυπά! Ασφαλώς αναφερόμαστε στον οίκο ABT-Sportsline που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των Audi και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, το κανάλι “Auditography” μας παρουσιάσει ένα άκρως “πολεμικό” Audi RS6 Avant με ένα αρκετά ασυνήθιστο χρώμα και 700 ίππους κάτω από το καπό. Ώρα να ακούσουμε το νέο Audi RS6-S, όπως το ονομάζουν οι Γερμανοί βελτιωτές.

Εξωτερικά, άξιο αναφοράς είναι ασφαλώς το χρώμα “Tactical Green”, ενώ το αμάξωμα φέρει μία σειρά από carbon προσθήκες χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές, στον διαχύτη, αλλά και στην αεροτομή. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί μαύρες ζάντες ABT High Performance HR με ελαστικά μεγέθους 285/30 ZR22. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τα σήματα “RS6-S” και “ΑΒΤ” να υπάρχουν σε αρκετά σημεία, όπως τα καθίσματα, το τιμόνι και το κουμπί έναυσης του κινητήρα.

Βέβαια, οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν γίνει στην προσπάθεια για αύξηση της ισχύος. Σύμφωνα με τον γερμανικό οίκο, έχει γίνει επαναπρογραμματισμός της ECU, ενώ τοποθετήθηκε και σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα με δύο διπλές απολήξεις. Κάπως έτσι, η ισχύς του twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων αυξάνεται από τους 600 ίππους, στους 700. Την ίδια ώρα, αύξηση έρχεται και στην τιμή της μέγιστης ροπής, η οποία από τα 800 Nm έφτασε αισίως στα 880.


Για το τέλος αφήσαμε τις δύο αλλαγές με γνώμονα την βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς. Η πρώτη είναι η τοποθέτηση ελατήριων ρυθμιζόμενου ύψους που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 25 και 30 χλστ. στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Η δεύτερη έχει να κάνει με την ακαμψία και αφορά την τοποθέτηση ενισχυμένων αντιστρεπτικών μπροστά και πίσω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.