Σχεδόν εξαψήφια τιμή για αυτή τη Lancia Delta HF Integrale Evo II

Είναι η κορυφαία έκδοση Lancia Delta HF Integrale Evo II, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και έχει διανύσει μόλις 38.500 χιλιόμετρα. Δείτε πόσο πωλείται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πλέον έχει δημιουργηθεί τέτοιο όνομα γύρω από τη θρυλική Lancia Delta Integrale που οι τιμές είναι λογικό να φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη. Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, που πρόκειται για την κορυφαία Lancia Delta HF Integrale Evo II, η τιμή αγγίζει σχεδόν εξαψήφιο νούμερο.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική η πίσω όψη της σύγχρονης Lancia Delta Integrale

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το 1993 και μεταφέρθηκε στην Ιαπωνία. Εκεί έμεινε μέχρι το 2017, όπου και επέστρεψε στην Ευρώπη και, πιο συγκεκριμένα στα χέρια ενός λάτρη της Lancia, στη Γαλλία. Ο νέος ιδιοκτήτης προχώρησε στην αντικατάσταση κάθε αναλώσιμου εξαρτήματος, όπως ο ιμάντας χρονισμού και τα φρένα.

Video: Η Lancia Delta Integrale… όπως της αξίζει!

Η θρυλική Lancia Delta HF Integrale Evo II βρίσκεται πλέον σε μοναδική κατάσταση, που όμοιά της δεν υπάρχει. Αρκετά μέρη του εσωτερικού προστατεύονται με μεμβράνες, ενώ υπάρχουν όλα τα αξεσουάρ που παραδόθηκαν στον αγοραστή από την επίσημη αντιπροσωπεία, όπως το αρχικό κιτ εργαλείων και τα φυλλάδια του μοντέλου. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει συνολικά μόλις 38.500 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της κορυφαίας έκδοσης βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 215 ίππους. Η κίνηση ασφαλώς περνά και στους τέσσερις τροχούς.

Συνολικά κατασκευάστηκαν 4.223 μονάδες της κορυφαίας έκδοσης. Ο συνδυασμός σπανιότητας, άριστης κατάστασης και ελάχιστων χιλιομέτρων απογειώνει την αξία της λευκής Ιταλίδας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, η τιμή πώλησης αγγίζει τα 97.500 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.