Συγκλονιστική η πίσω όψη της σύγχρονης Lancia Delta Integrale

Δύο νέες φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ομάδα των Ιταλών που έχουν αναλάβει να αναβιώσουν τη Lancia Delta Integrale.

Βρείτε μας στο

Πέρασε καιρός πλέον από την πρώτη φορά που αναφερθήκαμε στην προσπάθεια των Ιταλών να αναβιώσουν την Delta, χωρίς την βοήθεια της ιταλικής μάρκας φυσικά και πλέον το project τους, το οποίο ονομάζεται Evoluzione GT προχωρά όλο και περισσότερο.

Τις πρώτες εικόνες τις έχουμε δει και μέσα από αυτές μας αποκαλύφθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο αποτελεί την σύγχρονη εξέλιξη της Lancia Delta έστω και χωρίς τα σήματά της. Η δουλειά που έχει γίνει είναι καταπληκτική και πλέον περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Αυτή την φορά όμως οι Ιταλοί έδωσαν ακόμη δύο εικόνες στην δημοσιότητα της Evoluzione GT. Στην πρώτη (επάνω) απεικονίζεται με λεπτομέρεια το πίσω μέρος της από χαμηλή γωνία 3/4, ενώ στην άλλη φαίνεται το αυτοκίνητο από εμπρός και λίγο πλάγια σε ίδια όψη με παλαιότερη εικόνα αλλά με πολύ καλύτερη ευκρίνεια.

Για να διαβάσετε περισσότερα για το εγχείρημα των Ιταλών δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα προηγούμενα θέματά μας εδώ και εδώ και φυσικά να βρείτε την σελίδα της ιταλικής ομάδας στο facebook.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr