Πωλητήριο σε ένα από τα πιο σπάνια Audi TT

Το τέλος του Audi TT πλησιάζει και αγγελίες σαν αυτή μας θυμίζουν τα πρώτα του χρόνια. Δείτε πόσο κοστίζει το εικονιζόμενο, έχει ελάχιστα χλμ. και διατηρείται σε άριστη κατάσταση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi TT Sport Quattro

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που σας ενημερώσαμε για τα “αποχαιρετιστήρια” στο Audi TT με μία ειδική έκδοση (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ). Αυτή τη φορά θα δούμε και πάλι μία σπάνια έκδοση, πολύ σπάνια. Μόνο που δεν πρόκειται για σύγχρονη γενιά, αλλά για την πρώτη. Αυτό το Audi TT Quattro Sport βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση και έχει διανύσει πολύ λίγα χιλιόμετρα.

Ο λόγος για το κόκκινο Audi TT Quattro Sport των εικόνων, το οποίο είναι και ένα από τα 1.165 που κατασκευάστηκαν συνολικά (μόλις 365 τα αριστεροτίμονα σαν κι αυτό). Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική αγγελία, έχει “γράψει” μόλις 59.000 χλμ. και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 


Εξωτερικά, η ειδική έκδοση εξοπλίζεται με το πακέτο S-Line, με την οροφή και τους καθρέφτες να είναι μαύροι, ενώ οι αλλαγές ολοκληρώνονται με την τοποθέτηση διαχύτη και ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων. Στο εσωτερικό, πέρα από την μείωση του βάρους, υπήρξαν αρκετές επενδύσεις με δέρμα τύπου alcantara. Ιδιαίτερη έμφαση, τέλος, δόθηκε ακι στην δυναμική συμπεριφορά με βελτίωση ακαμψίας του πλαισίου, μεγαλύτερα ελαστικά στον πίσω άξονα και μεταφορά της μπαταρίας στον χώρο αποσκευών.

H ισχύς του τετρακύλινδρου 1.8Τ-20V έφτασε για πρώτη (και τελευταία φορά) στους 240 ίππους (320 Nm ροπής) και, σε συνδυασμό με το μειωμένο βάρος των 1.390 κιλών, επέτρεψε μία αναλογία κιλών ανά ίππο της τάξης του 5,8. Για να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα η μάζα, οι μηχανικοί της Audi αφαίρεσαν τα πίσω καθίσματα, το σύστημα κλιματισμού και το εφεδρικό ελαστικό. Αποτέλεσμα ήταν τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 5,9 δλ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από την ιστοσελίδα “Premium Classics“. Όσο για το κόστος απόκτησης, η τιμή αυτού του old school πλέον Audi TT αγγίζει τα 49.950 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.