Πωλητήριο σε Mazda RX-7 με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων

Κυριολεκτικά σαν να βγήκε χθες από το εργοστάσιο! Αυτό το Mazda RX-7 έχει "γράψει" μόλις 764 χλμ. και η τιμή του έχει ανεβεί για τα καλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda RX-7

Είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της ιαπωνικής εταιρείας και η τιμή του τα τελευταία χρόνια αρχίζει να παίρνει την ανιούσα. Το συγκεκριμένο Mazda RX-7 βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1995 και μέχρι σήμερα παρέμεινε σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα.

Mazda RX-8: Ωδή σε ένα απίστευτο πλαίσιο, αντάξιο πολλών supercars

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, η κατάστασή του είναι μοναδική. Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε κάποια ατύχημα και δεν υπάρχει η παραμικρή φθορά στο κόκκινο χρώμα. Τα πάντα είναι εργοστασιακά, ενώ συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο εσωτερικό, με τις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στο πλήρως αναλογικό οδόμετρο αναγράφονται μόλις 475 μίλια, τιμή που μεταφράζεται σε μόλις 764 χλμ.


Το ίδιο συμβαίνει και στα μηχανικά μέρη, με αποτέλεσμα κάτω από το τεράστιο καπό να βρίσκεται ένας περιστροφικός κινητήρας με την κωδική ονομασία 13B (REW). Μέσω διπλών turbo, η ισχύς αγγίζει τους 280 ίππους και η ροπή τα 314 Nm. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία που έχει δημοσιεύσει ο κάτοχος στην γερμανική ιστοσελίδα “modile.de”. Εκεί, πέρα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα δείτε ότι η τιμή του ιαπωνικού μοντέλου αγγίζει τα 129.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του Mazda RX-7 μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικό μας αφιέρωμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.