Πωλητήριο σε μία BMW 2002 Turbo… που πλέον δεν είναι turbo

Μία βαυαρική BMW 2002 Turbo με μοτέρ έκπληξη! Δείτε ποιον ατμοσφαιρικό κινητήρα τοποθέτησε ο ιδιοκτήτης κάτω από το καπό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW 2002

Η BMW 2002 Turbo είναι ένα αυτοκίνητο που έμεινε στην ιστορία για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εικονιζόμενης θέλησε να ακολουθήσει μία εναλλακτική οδό και να τοποθετήσει κάτω από το καπό ένα δημοφιλές ατμοσφαιρικό μοτέρ. Πρόκειται για τον γνωστό F20C του Honda S2000.

Αρχικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε “πειραματισμούς” με μία BMW 2002 Turbo. Στο παρελθόν, ένας ιδιοκτήτης την είχε μεταμορφώσει σε πλήρως ηλεκτρική και, πατώντας εδώ, μπορείτε να την δείτε να γυρνά αθόρυβα την πίστα του  Nurburgring.

Επιστρέφουμε στο εικονιζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο βγήκε από το εργοστάσιο το 1976 και σήμερα εξοπλίζεται με τον τετρακύλινδρο κινητήρα του Honda S2000. Αποδίδει 240 ίππους και είναι σε θέση να στροφάρει μέχρι τις 9.200 σ.α.λ. Από το ιαπωνικό roadster έρχεται το κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και το διαφορικό. Εννοείται ότι έχουν γίνει κι άλλες αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση μπάκετ καθισμάτων της Recaro.

Σύμφωνα με την αγγελία, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 119.000 χλμ. και η μετατροπή έγινε πριν από μόλις 6.180 χλμ. Όσο για την τιμή, αυτή αγγίζει τα 39.200 ευρώ, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη αγγελία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.