Πωλητήριο σε σπάνιο Honda S2000 – Παρόμοια έκδοση είχε “πιάσει” 185.000 ευρώ

Είναι ένα από τα μόλις 699 αντίτυπα που κυκλοφόρησαν! Δείτε που έχει φτάσει η τιμή αυτού του σπάνιου Honda S2000...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda S2000

Είναι γεγονός πως η τιμή του Honda S2000 έχει εκτοξευθεί το τελευταίο διάστημα, κάτι που γίνεται πιο έντονο σε σπάνιες εκδόσεις του, όπως η εικονιζόμενη. Αυτό το Honda S2000 CR δημοπρατείται από τον οίκο “Bring A Trailer” και απομένει λίγος χρόνος για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική αγγελία. Η τιμή αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 63.000 δολάρια, δηλαδή 58.500 ευρώ.

Το συγκεκριμένο βγήκε από το εργοστάσιο το 2008 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 45.000 μίλια, δηλαδή περίπου 72.500 χλμ. Είναι βαμμένο σε χρώμα “Apex Blue Pearl” και συνοδεύεται από πιστοποίηση μη εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα “Carfax”. Πρόκειται για ένα από τα μόλις 699 αντίτυπα και είναι η έκδοση Club Racer που διατέθηκε αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο μεγαλύτερος σε κυβισμό F22C1 κινητήρας των 2,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και 220 Nm ροπής. Εξωτερικά, πέρα από τα σχετικά σήματα, συναντάμε την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, τα φαρδύτερα ελαστικά, αλλά και την στάνταρ σκληρή, αφαιρούμενη οροφή. Για την βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς, οι μηχανικοί της Honda πραγματοποίησαν αλλαγές στην ανάρτηση (σκληρότερα ελατήρια και αμορτισέρ, παχύτερες αντιστρεπτικές), αλλά και ενισχύσεις στο πλαίσιο για αυξημένη στιβαρότητα.


Εννοείται ότι αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τα σπορ καθίσματα να φέρουν κίτρινες-μαύρες επενδύσεις από alcantara, ενώ το κίτρινο χρώμα κάνει την εμφάνιση του και σε άλλα σημεία της καμπίνας, όπως για παράδειγμα στην αλουμινένια μπίλια του επιλογέα ταχυτήτων.

Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τέτοια έκδοση έχει είχε καταγράψει στο παρελθόν τιμή ρεκόρ στην ιστορία του Honda S2000, με το μοντέλο να φτάνει τα 200.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 185.000 ευρώ (θυμηθείτε το πατώντας εδώ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.