Πωλητήριο στην Ferrari 360 Spider του David Beckham

Λατρεμένη η Ferrari 360 Spider, κυρίως για τον απίστευτο ήχος της! H συγκεκριμένη, όμως, έχει και "βαρύ" βιογραφικό, μιας και ανήκε στον David Beckham...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 360 Spider

H αγάπη του David Beckham για τα εξωτικά αυτοκίνητα είναι γνωστή! Άλλωστε από το γκαράζ του έχουν περάσει μοντέλα εταιρειών όπως η Aston Martin και η McLaren. Βέβαια, από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητά του ήταν αυτή η κατάμαυρη Ferrari 360 Spider, πίσω από το τιμόνι της οποίας τον είχε “συλλάβει” ο φακός αρκετές φορές στο παρελθόν.

Τώρα, το ιταλικό μοντέλο είναι έτοιμο να αλλάξει χέρια ακόμα μία φορά. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και το ότι στο παρελθόν πέρασε από την ιδιοκτησία του David Beckham, έχει εκτοξεύσει την τιμή! Αυτή τη φορά, η μαύρη Ferrari πωλείται από την εταιρεία “Classic Motor Hub” και η τιμή της ορίζεται στις 110.000 λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 125.000 ευρώ.

 


Η κατάστασή της είναι άριστη, άλλωστε έχει διανύσει μόλις 7.800 χλμ., παρόλο που βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 2001. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα που διακρίθηκε για τον απίστευτο ήχο του. Πρόκειται για ένα μοτέρ με διάταξη V8, με χωρητικότητα 3.586 κ.εκ. και πέντε βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο. Η ισχύς του αγγίζει τους 395 ίππους και “στροφάρει” μέχρι το εντυπωσιακό όριο των 8.500 σ.α.λ. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς και η David Beckham είχε επιλέξει το αυτοκίνητο αυτόματο σασμάν που προέρχεται από την Formula 1 και φέρει paddles πίσω από το τιμόνι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι όσο ανήκε στον ποδοσφαιριστή, είχε πινακίδες “D7 DVB” ώστε να ταιριάζουν στην ταυτότητα του κατόχου, κάτι που ασφαλώς άλλαξε όταν την αποχωρίστηκε! Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία με ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.