Πωλητήριο στην Ferrari F40 που ανήκει σε αφεντικό της Mercedes

Μπορεί να είναι "ταγμένος" στο αγωνιστικό τμήμα της Mercedes, αλλά έχει στην κατοχή του μία Ferrari F40... και τώρα είναι έτοιμος να την αποχωριστεί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Ο Toto Wolff είναι ένα από τα δημοφιλή διοικητικά πρόσωπα της Formula 1. Πρόκειται για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας Mercedes-AMG Petronas F1, αυτή την φορά όμως δεν θα μας απασχολήσει για την αγωνιστική του δράση. Ο Toto Wolff έχει στην κατοχή του μία Ferrari F40 και σύντομα πρόκειται να την αποχωριστεί, ας της ρίξουμε μια ματιά!

Πρόκειται για μία από τις μόλις 27 Ferrari F40 που προσφέρθηκαν στην αγορά της Ισπανίας και παραμένει μέχρι σήμερα σε υπεράριστη κατάσταση. Μέχρι σήμερα, έχει διανύσει μόλις 5.536 χλμ. (3.440 μίλια) και είναι βαμμένο στο εργοστασιακό, κόκκινο χρώμα. Το κλασσικό μοντέλο συνοδεύεται από πιστοποίηση Classiche, η οποία επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να διατηρεί το αρχικό της πλαίσιο, αμάξωμα, κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων.

Προσφέρεται μαζί με τα αυθεντικά βιβλία, το δερμάτινο πορτοφόλι και το αποκλειστικό αρχείο ιστορικού. Την πώληση έχει αναλάβει η εταιρεία “Tom Hartley”, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική ιστοσελίδα, ωστόσο δεν αναγράφεται η τιμή πώλησης. Σίγουρα πάντως το γεγονός ότι ανήκει στο “αφεντικό” της Mercedes προσφέρει έναν επιπλέον λόγο για εκτόξευση τιμής.

Υπενθυμίζουμε ότι εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών και χωρητικότητα 2,9 λίτρων. Με την πίεση ρυθμισμένη στο 1,1 bar, αποδίδει 478 ίππους και 577 Nm στις 4.000 σ.α.λ. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων. Οι επιδόσεις ήταν καταιγιστικές, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα. Η  τελική ταχύτητα άγγιζε τα 324 χλμ/ώρα, επίδοση που της έδωσε τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.