Πωλητήριο στην Mercedes 190 E 2.3-16 με την οποία αγωνίστηκε ο Niki Lauda (+video)

Γνωρίζετε τον αγώνα των πρωταθλητών που είχε γίνει το μακρινό 1984; Δείτε την ιστορία πίσω από την Mercedes 190 E 2.3-16 που οδήγησε ο Niki Lauda...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes 190 E 2.3-16

Ήταν 12 Μαΐου του 1984, όταν η Mercedes-Benz διοργάνωσε το “Κύπελλο Πρωταθλητών του Nürburgring”, μία εκδήλωση που παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη συγκέντρωση παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1 που συγκεντρώθηκαν ποτέ. Εκεί έγινε ένας “φιλικός” αγώνας, με τους οδηγούς να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι των νέων τότε Mercedes 190 E 2.3-16. Με την εικονιζόμενη αγωνίστηκε ο Niki Lauda και σύντομα θα δημοπρατηθεί.

Την ίδια μέρα, μαζί με το ντεμπούτο της Mercedes 190 E 2.3-16, έγιναν και τα εγκαίνια της μικρής πίστας του Nurburgring. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τον αγώνα 12 γύρων, όπου συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες των motorsports, όπως ο Niki Lauda, ο Alain Prost, ο Ayrton Senna και πολλοί άλλοι. Για την ιστορία να πούμε ότι ο Senna κέρδισε τον “φιλικό” αγώνα, ενώ ο Lauda βρέθηκε στην δεύτερη θέση.


Με το πέρας της εκδήλωσης, οι 21 Mercedes 190 E 2.3-16 μετατράπηκαν ξανά στις αρχικές τους προδιαγραφές και πωλήθηκαν ως μεταχειρισμένες σε αντιπροσώπους ή VIP πρόσωπα. Μόνο δύο αυτοκίνητα παρέμειναν ως είχαν, αυτό του Senna που βρίσκεται σε μουσείο της Mercedes και αυτό του Lauda, το μοναδικό που πέρασε στην κατοχή ιδιώτη.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Niki Lauda ξανά συνάντησε αυτό το αυτοκίνητο, αφήνοντας μάλιστα ένα αυτόγραφο στην οροφή, ενώ το 2017 έγινε πλήρης αποκατάσταση στα κεντρικά της Mercedes. Τώρα έφτασε η ώρα της δημοπρασίας, με τους εκτιμητές του οίκου RM Sotheby’s να κάνουν λόγο για πιθανό ποσό μεταπώλησης που θα αγγίξει τα 450.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.