Πωλητήριο στο ένα από τα μόλις έξι Honda NSX σε χρώμα “Imola Orange”

Έχει "γράψει" αρκετά χιλιόμετρα για τέτοιου είδους αυτοκίνητο, αλλά δεν παύει να είναι σε άριστη κατάσταση. Δείτε πόσο πωλείται αυτό το Honda NSX!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NSX

Το Honda NSX αυξάνει ραγδαία την αξία του τα τελευταία χρόνια και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των συλλεκτών. Το εικονιζόμενο είναι πολύ σπάνιο, μιας και με το χρώμα “Imola Orange” βάφτηκαν μόλις τρία αυτοκίνητα. Στην οθόνη σας βρίσκεται ένα από αυτά, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και δεν έμεινε για πάντα στο γκαράζ.

Honda NSX: Το ιαπωνικό αυτοκίνητο που άφησε εποχή!

Βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1998 και τα πρώτα του χιλιόμετρα τα διένυσε ως δημοσιογραφικό αυτοκίνητο δοκιμών για το βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτων “Autocar”. Στη συνέχεια πέρασε στον έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη, ο οποίος διένυσε αρκετά χιλιόμετρα μαζί του. Σύμφωνα με το οδόμετρο, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 114.500 μίλια, δηλαδή περίπου 184.000 χλμ.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V6 κινητήρας χωρητικότητας 3,2 λίτρων. Αποδίδει 294 ίππους και η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου. Μέχρι σήμερα παραμένει σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση, με την μία και μοναδική αναβάθμιση να είναι αυτή του συστήματος εξάτμισης.

Το αυτοκίνητο πωλείται αυτή την στιγμή στην Μεγάλη Βρετανία και σύμφωνα με την επίσημη αγγελία (την οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ) η τιμή αγγίζει τις 78.000 λίρες, ποσό που ισοδυναμεί με σχεδόν 88.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.