Πολυτελή Ι.Χ. κλάπηκαν στη Μ. Βρετανία και βρέθηκαν… στη Θεσσαλονίκη

Τα τέσσερα πολυτελή Ι.Χ., των οποίων η τρέχουσα αξία ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, εντοπίστηκαν σε ιδιωτικό parking του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πολυτελή Ι.Χ.

Η συνεργασία Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυνομικών Αρχών της Μ. Βρετανίας είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής τεσσάρων πολυτελών Ι.Χ. Εντοπίστηκαν σε ιδιωτικό parking του Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Σχηματίστηκε δικογραφία για τους δύο αλλοδαπούς δράστες!

Διαβάστε επίσης: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε οικισμούς – Κατασχέθηκαν πάνω από 100 καταλύτες! 

Πιο αναλυτικά, τα πολυτελή Ι.Χ. είχαν κλαπεί από περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας κατά τα έτη 2018-2019. Έπειτα από έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, τέσσερα κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα. Μάλιστα, σε ένα εξ’ αυτών είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ στο εσωτερικό τους βρέθηκαν αποκόμματα πληρωμής διοδίων από τις χώρες της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Η συνολική αξία των αυτοκινήτων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ και τα τρία εξ’ αυτών παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ το 4ο φυλάσσεται, προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 47 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.