Το “μυστικό” van της Porsche αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η μελέτη Porsche Renndienst είναι ένα από τα κρυφά πρότζεκτ των Γερμανών που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και τώρα βλέπουμε και το εσωτερικό του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
porsche renndienst

Η Porsche αποκάλυψε στα τέλη του 2020, μια σειρά από ιδιαίτερα εντυπωσιακές σχεδιαστικές μελέτες (δείτε περισσότερα εδώ) που δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το αυτόνομο ηλεκτρικό van Porsche Renndienst, ίσως ένα μοντέλο που μας δείχνει παράλληλα και μέρος από το μέλλον της γερμανικής εταιρίας που αρέσκεται στη δημιουργία νέων concept απλά και μόνο για να “εξερευνήσουν” οι σχεδιαστές ενδεχόμενες δυνατότητες.

Διαβάστε επίσης – Lada 2103: Όταν η Porsche “έδωσε” τα φώτα της στους Σοβιετικούς

Η μελέτη Porsche Renndienst αντλεί την έμπνευση της από την “κλούβα” της Volkswagen που χρησιμοποιούσαν οι αγωνιστικές ομάδες των Γερμανών. Σύμφωνα με την Porsche μας δείχνει πώς το DNA της μπορεί να μεταφερθεί σε ένα όχημα που ανήκει σε “άγνωστη” κατηγορία για τη γερμανική εταιρία, σε μια κατηγορία δηλαδή όπου δεν έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα μοντέλο παραγωγής.

Η σχεδιαστική μελέτη της Porsche μπορεί να φιλοξενήσει έως και έξι άτομα με τη διαμόρφωση της καμπίνας να μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και το κάθισμα του οδηγού να βρίσκεται στη μέση, πιο μπροστά από τα άλλα δύο, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών.

Διαβάστε επίσης – Porsche Macan: Ανανέωση με σημαντική αύξηση ισχύος 

Το Porsche Renndienst που βλέπουμε, σχεδιάστηκε πριν από τρία περίπου χρόνια, είναι αμιγώς ηλεκτρικό και φέρει θεωρητικά και αυτόνομες τεχνολογίες. Σε παραδοσιακό στιλ Porsche είναι ο πίνακας πληροφοριών με τα στρογγυλά “όργανα”, ο οποίος πλαισιώνεται και από δύο μεγάλες οθόνες στα δεξιά και αριστερά του ταμπλό. Οι οθόνες αφής, που προορίζονται για τους δύο συνοδηγούς, όταν δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να αναδιπλωθούν.

Για την τρίτη σειρά καθισμάτων η Porsche δεν έχει προβλέψει παράθυρα, στη μία μεριά της, με το χώρο να προορίζεται και για απομόνωση, με την μεγάλη γυάλινη οροφή να προσφέρει παράλληλα το απαραίτητο φως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.