Πώς σας φαίνεται αυτή η Toyota GR Corolla;

Οι φήμες για παρουσίαση μιας "καυτής" GR Corolla καλά κρατούν και δίνουν έμπνευση για... "προτάσεις" σε απανταχού φίλους της Toyota.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με τον turbo κινητήρα του Yaris ανεβασμένο στους 300 ίππους αλλά και σύστημα 4κίνησης η Toyota GR Corolla βρίσκεται προς το παρόν μόνο… στη φαντασία των φίλων της ιαπωνικής εταιρίας που την θέλουν να ξεχωρίζει φυσικά και στο αισθητικό κομμάτι ως η πιο δυναμική.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Toyota GR Yaris “Morizo Selection” με την υπογραφή του προέδρου!

Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και ο άνθρωπος που υπογράφει τις συγκεκριμένες ψηφιακές απεικονίσεις ως “Theofilus Chin”, δίνοντας στην Corolla που γνωρίζουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια εξωτερική σχεδίαση ανάλογη των επιδόσεων που θα προσφέρει ο σχετικά μικρής χωρητικότητας κινητήρας.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, τα στοιχεία που δανείζεται ο Chin από το GR Yaris είναι αρκετά, ειδικά στο πίσω μέρος με τις πόρτες αλλά και τους θόλους να έχουν επηρεαστεί επίσης από τις γραμμές του καυτού μικρού ιαπωνικού. Μπροστά, το μεγάλο άνοιγμα του προφυλακτήρα, “συνοδεύεται” από αεραγωγούς στις άκρες που τονίζουν ακόμη περισσότερο την επιθετική σχεδίαση του μικρομεσαίου της Toyota. Η εικόνα είναι ανάλογη και στο πίσω μέρος με τις δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης να πλαισιώνουν έναν μικρό διαχύτη και τον πλατύτερο προφυλακτήρα να φέρει αεραγωγούς στις άκρες του.

Εσάς πώς σας φαίνεται η πρόταση του συγκεκριμένου σχεδιαστή;

Πηγή: Theophilus Chin, paultan.org

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr