Πώς θα ήταν μια BMW M4 Shooting Break; (+photos)

Μπορείτε να φανταστείτε τη νέα BMW M4 σε έκδοση Shooting Brake; Δεν χρειάζεται καθώς οι απορίες μας "λύνονται" στις εικόνες που ακολουθούν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M4 Shooting Brake renderings

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις ψηφιακές απεικονίσεις της “δικής” του M4 Shooting Brake η δουλειά που έχει κάνει ο Κινέζος σχεδιαστής που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Sugar Design” στο Instagram, μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον αρμονική και σίγουρα επιτυχημένη με το σχεδιαστικό του concept να μοιάζει ολοκληρωμένο και να έχει έντονο “χαρακτήρα” από όποια μεριά και αν το κοιτάξει κανείς. Ως βάση φυσικά για τη δική του πρόταση ο “Sugar Design” βασίστηκε στη νέα BMW M4 Coupe.

Διαβάστε επίσης: Νέες BMW M3 και M4. Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Τα ψηφιακά σχέδια του Κινέζου σχεδιαστή μας δείχνουν παράλληλα πως η νέα τεράστια γρίλια της BMW δείχνει σαφώς πιο ελκυστική και αρμονική όταν “συνδυάζεται” με ένα αμάξωμα δύο όγκων, όπως είναι αυτό των Shooting Brake, ενός SUV ή ενός station wagon.

Είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς σχεδιαστές που δεν έχουν κάποιο δεσμό με μια εταιρία να εκφράζονται “ελεύθερα”, καθώς κατά καιρούς προκύπτουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που μπορεί μελλοντικά να επηρεάσουν και ένα μοντέλο παραγωγής. Ωστόσο είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή η Μ4 Shooting Brake θα παραμείνει για πάντα ψηφιακή. Για να παρουσιαζόταν ένα τέτοιο μοντέλο για το κοινό θα έπρεπε να γίνουν εκτεταμένες αλλαγές στη γραμμή παραγωγής και με δεδομένο ότι το παγκόσμιο κοινό έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στα SUVs σε τεράστιο βαθμό, οι πωλήσεις της εξειδικευμένης M4 Shooting Brake δεν θα δικαιολογούσαν το κόστος εξέλιξης της.

Ούτως ή άλλως η BMW έχει ήδη στα σκαριά την station wagon έκδοση της νέας M3 (για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου), που θα κάνει την εμφάνιση της ως M3 Touring τους επόμενους μήνες. Τα όνειρα όμως είναι δωρεάν και αυτά δεν μπορεί να μας τα απαγορεύσει κανείς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr