Πόσο πωλήθηκε αυτή η Ferrari Testarossa με ελάχιστα χλμ.; (+video)

Είναι ένα μοντέλο του οποίου η τιμή συνεχώς αυξάνεται! Ωστόσο αυτή τη Ferrari Testarossa φαίνεται πως ήταν ένα αρκετά καλό deal...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa

Η Ferrari Testarossa είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αυτοκίνητα που βγήκαν από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρείας και φαίνεται ότι ελκύει τους συλλέκτες ακόμα και σήμερα. Η συγκεκριμένη πάντως άλλαξε χέρια σε μία όχι και τόσο “εξωγήινη” τιμή.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari Testarossa και το λάθος που διήρκεσε 23 χρόνια (+video)

Πρόκειται για μοντέλο που βγήκε από το εργοστάσιο το 1991, αυτό σημαίνει ότι τροφοδοτείται από έναν flat-12 κινητήρα χωρητικότητας 4,9 lt., o οποίος αποδίδει 385 ίππους. Αργότερα, το συγκεκριμένο μοτέρ αναβαθμίστηκε και έφτασε στο σημείο να αποδίδει έως και 434 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η μαύρη Ferrari Testarossa διατηρείται σε αρκετά καλή κατάσταση και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 56.000 χλμ. Η εργοστασιακή της κατάσταση εξακολουθεί να υφίσταται και μοναδικές αλλαγές που έχουν γίνει είναι οι aftermarket ζάντες (προσφέρονται και οι εργοστασιακές με τις οποίες θα την προτιμούσα), η εγκατάσταση συστήματος αερανάρτησης και ενός στερεοφωνικού μετά την αγορά. Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από τα γνήσια βιβλία, την εργαλειοθήκη και πιστοποίηση “Carfax” μη εμπλοκής σε ατύχημα.

Η τιμή πώλησής της μαύρης Ferrari Testarossa έφτασε τα 95.000 δολάρια, δηλαδή 83.000 ευρώ και αρκεί κανείς να κοιτάξει κάποιες σχετικές αγγελίες για να διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα αρκετά καλό deal. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία, ενώ ακολουθεί το σχετικό video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.