Πόσοι Βρετανοί κατέθεσαν πινακίδες το 2020;

Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν οι Βρετανοί που "κατέθεσαν πινακίδες" το 2020, εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πινακίδες κυκλοφορίας

Σύμφωνα με έρευνα της Kwik Fit, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες επισκευής και συντήρησης οχημάτων στην Μ. Βρετανία, πολλοί ήταν οι κάτοικοι της χώρας που προχώρησαν σε εγγραφή SORN (κάτι αντίστοιχο με τη δική μας κατάθεση πινακίδων) εν μέσω πανδημίας, για να γλιτώσουν από τους φόρους που θα πλήρωναν σε διαφορετική περίπτωση, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.

Διαβάστε επίσης: Ο εξοπλισμός που πληρώνουμε αλλά δεν χρησιμοποιούμε…

Μάλιστα, κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020, το οποίο και εξέτασε η έρευνα, παρατηρήθηκε ότι τα αυτοκίνητα που έχουν καταθέσει πινακίδες αυξήθηκαν κατά 277.859 και έφτασαν στο σύνολο τα 3.261.901 έναντι των 2.984.042 που ήταν το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Η αύξηση στην “κατάθεση πινακίδων” από τους Βρετανούς έφτασε κατά μέσο όρο σε όλη τη χώρα στο 9% .

Διαβάστε επίσης: Τα πιο αηδιαστικά πράγματα που ξεχνάμε στο αυτοκίνητο μας

“Ήταν ξεκάθαρα μια λογική κίνηση για πολλούς ιδιοκτήτες ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα σε φόρους και ασφάλειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας…. Όπως και να έχει, αναμένουμε ότι πολλοί από αυτούς έχουν πλέον γυρίσει ξανά στο δρόμο καθώς οι χώρα “άνοιξε” και η κυκλοφορία έχει επιστρέψει σε φυσιολογικά επίπεδα”, δήλωσε σχετικά ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της βρετανικής εταιρίας, Roger Griggs.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr