Τα πιο αηδιαστικά πράγματα που ξεχνάμε στο αυτοκίνητο μας

Το έχετε αναρωτηθεί ποτέ αυτό; Αν όχι το έκανε για εσάς βρετανική εταιρία καθαρισμών και τα αποτελέσματα, μπορεί και να σας σηκώσουν τις τρίχες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αηδιαστικά αντικείμενα αυτοκίνητο έρευνα

Η EOT Cleaning είναι μια βρετανική εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών και κτιρίων. Δεν ξέρουμε αν θέλουν να επεκταθούν και στους καθαρισμούς οχημάτων, ωστόσο οι Βρετανοί πραγματοποίησαν έρευνα σχετικά με τα πιο αηδιαστικά πράγματα και αντικείμενα που έχουν αφήσει οδηγοί στα οχήματα τους.

Σύμφωνα με την EOT Cleaning στην διαδικτυακή έρευνα τους πήραν μέρος 3.230 άτομα από όλο τον κόσμο με τα ευρήματα είναι σε πολλές περιπτώσεις έως και αηδιαστικά, ίσως επικίνδυνα για την υγεία, σίγουρα όμως χιουμοριστικά.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Τα αυτοματοποιημένα συστήματα οδήγησης μας κάνουν πιο αφηρημένους


Στην κύρια ερώτηση λοιπόν “Ποια είναι τα πιο αηδιαστικά πράγματα που είχατε στο αυτοκίνητο σας, τα οποία τα είχατε ξεχάσει εκεί;”, στην κορυφή της λίστας με τις απαντήσεις βρέθηκαν τα “παλιά χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα”, με ποσοστό 39,1%! Αυτό μάλιστα, όπως καταλαβαίνετε, εν μέσω πανδημίας!

Με πολύ μικρή διαφορά στη δεύτερη θέση και ποσοστό 38,6% βρέθηκε η απάντηση “παλιό take-away φαγητό”.

Στην τρίτη θέση με ποσοστό 32,2% βρίσκεται μια συνήθεια που τουλάχιστον στο μέσο οδηγό της χώρας μας είναι σχεδόν άγνωστη, αν και όχι τόσο πολύ μεταξύ των επαγγελματιών οδηγών που διανύουν μεγάλες αποστάσεις και έχουν συγκεκριμένα dead lines αναφορικά με την παράδοση αγαθών. Στην 3η θέση λοιπόν βλέπουμε τα πλαστικά μπουκαλάκια που έχουν μέσα τους… ούρα, ενώ στην 4η και 5η θεση αντίστοιχα ήταν οι αποδείξεις (29,5%) και τα περιτυλίγματα από σοκολάτες (27,4%).

Διαβάστε επίσης: 1 στους 5 τρακάρει παρκαρισμένο και φεύγει… κύριος

Με ποσοστό 26,1% ακολουθούν τα χρήματα, στην 7η θέση βρέθηκαν τα… ψώνια με 25,8%, ενώ 8α, με ποσοστό 23,3% ήταν να χαλασμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Με ποσοστό 20,7% στην 9η θέση ήταν το make-up, κάτι που ίσως δεν προκαλεί και τόσο πολύ εντύπωση όσο οι μεταχειρισμένες… πάνες που κλείνουν την πρώτη δεκάδα με ποσοστό 18,3%, αλλά και τα μεταχειρισμένα προφυλακτικά στη 12η θέση με 10,3%. Δείτε ολόκληρη τη λίστα στον ακόλουθο πίνακα, με την EOT Cleaning να υπογραμμίζει παράλληλα πως ένα 11,7% των ερωτηθέντων απάντησαν σε σχετική ερώτηση πως δεν έχουν καθαρίσει ποτέ το αυτοκίνητο τους (!), με την πρώτη θέση στον σχετικό πίνακα να καταλαμβάνουν τα αυτοκίνητα χρώματος κόκκινο, δεύτερα τα μαύρα, ενώ τρίτα είναι τα μπλε αυτοκίνητα με ποσοστό 33,5%, 23,7% και 18% αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.