Πού χτίζει τελικά εργοστάσιο η Tesla στην Ευρώπη

Η Tesla τελικά επισημοποίησε τα σχέδιά της για κατασκευή εργοστασίου επί ευρωπαϊκού εδάφους επιλέγοντας τη Γερμανία ως την καταλληλότερη χώρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Elon Musk αυτόνομη οδήγηση

Η ανακοίνωση για κατασκευή του Gigafactory, του πρώτου στη Γηραιά Ήπειρο, έγινε από τον ίδιο τον Elon Musk, κατά την απονομή βραβείων της Bild, με την γερμανική εφημερίδα να του δίνει το “Χρυσό Τιμόνι”.

Ο Musk ανέφερε συγκεκριμένα ότι η πόλη που θα φιλοξενήσει το νέο εργοστάσιο θα είναι το Βερολίνο με τον Αμερικανό να δηλώνει ότι η πρωτεύουσα της Γερμανίας “τα σπάει” και πως το εργοστάσιο θα συνοδευτεί και από τη δημιουργία ενός κέντρου σχεδιασμού και μηχανικής.

Η αμερικάνικη εταιρία θα κατασκευάζει στη Γερμανία τα μοντέλα 3 και Y σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται οι Financial Times με το εργοστάσιο να τοποθετείται κοντά στο νέο αεροδρόμιο του Βερολίνου. Η έναρξη της παραγωγής αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2021.

Ο Musk επέλεξε την Γερμανία για προφανείς λόγους με τα υψηλά στάνταρ στην παραγωγή και την τεχνογνωσία που κατέχει το εργατικό δυναμικό της στην κατασκευή αυτοκινήτων να αποτελούν για τον ίδιο μόνο μερικούς από τους λόγους. Όπως και το γεγονός ότι στη χώρα κατασκευάζονται μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr