Πρεμιέρα για τον δακτύλιο: Έτσι θα βγάλετε το ειδικό σήμα. Ημέρες λειτουργίας, πρόστιμα, εξαιρέσεις

Μπορεί λόγω της πανδημίας να τον είχαμε ξεχάσει, αλλά ο δακτύλιος μπαίνει ξανά στη ζωή μας. Δείτε τα όριά του και τα προβλεπόμενα πρόστιμα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η επιστροφή στην… κανονικότητα και για τον δακτύλιο είναι πλέον γεγονός, μιας και από τις 25 Οκτωβρίου επανέρχεται σε ισχύ. Ας δούμε ποιες ημέρες και ώρες θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, αλλά και ποια θα είναι τα προβλεπόμενα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε αν μπορείτε να βγάλετε άδεια κυκλοφορίας (ειδικό σήμα) για τον “Καθαρό Δακτύλιο”

Δείτε επίσης: Οι εξαιρέσεις για κόμματα και βουλευτές

Όπως ίσχυε και στην προ – κορωνοϊού εποχή, από Δευτέρα έως Πέμπτη (07:00-20:00) και Παρασκευή (07:00-15:00) επιτρέπεται μόνο η εκ περιτροπής κυκλοφορία των επιβατηγών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης και των φορτηγών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους.

Τα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν μόνιμα ορίζονται βάσει του τελευταίου νούμερου που έχουν στην πινακίδα τους. Κατά τις άρτιες (ζυγές) ημερομηνίες κυκλοφορούν τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, που ο αριθμός κυκλοφορίας τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6 και 8 (δηλαδή σε ζυγό αριθμό).

Κατά τις περιττές (μονές) ημερομηνίες κυκλοφορούν τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, που ο αριθμός κυκλοφορίας τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7 και 9 (δηλαδή σε μονό αριθμό).

Επισημαίνεται πως οι λεωφόροι και οδοί για τις οποίες ισχύει συνήθως ο δακτύλιος είναι οι ακόλουθες: Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας.

Το μέτρο δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τέλος, το ύψος του προστίμου για τους παραβάτες κυμαίνεται στα 100 ευρώ.

Πηγή: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.