Πρόκριση της Ραφαέλας Σπανουδάκη, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021

Σημαντική διάκριση για την αθλήτρια Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία πήρε την πρόκριση για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αξιοσημείωτη επιτυχία σημείωσε η ταλαντούχα αθλήτρια στίβου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, παίρνοντας το “εισιτήριο” της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο, ανάμεσα σε 18 αθλητές και αθλήτριες στίβου.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε διεθνή και εγχώρια τουρνουά, η Ραφαέλα προκρίθηκε μέσω της κατάταξης όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (WA), και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα αγωνίσματα sprint των 100 και 200 μέτρων.

Το BMW Group Hellas στέκεται “στο πλευρό” της νεαρής αθλήτριας, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της παραχωρώντας μία δυναμική BMW Χ2 προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της.

Για τη σημαντική αυτή πρόκριση της Ελληνίδας αθλήτριας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κύριος Andreas Sieben, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε το ταξίδι της Ραφαέλας προς την επιτυχία από την αρχή της προετοιμασίας της. Η κατάκτηση της κορυφής είναι κοντά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου BMW

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr