Πρόοδος στην “πράσινη” κινητικότητα της Αστυπάλαιας το 2023

Το πρόγραμμα "Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο Νησί", σημείωσε πρόοδο και το 2023 αναφορικά με τον εξηλεκτρισμό των οχημάτων του νησιού αλλά και των υπηρεσιών κινητικότητας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αστυπάλαια Kosmocar

Με εξαιρετικά αποτελέσματα έκλεισε σύμφωνα με την Kosmocar το 2023 το πρόγραμμα “Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο Νησί”, στη διείσδυση των ηλεκτρικών οχημάτων στην καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού, όσο και με την ευρεία χρήση του οικοσυστήματος έξυπνης κινητικότητας “astyMOVE”.

Διαβάστε επίσης – Time 4 Audi: Νέο πρόγραμμα για να αποκτήσεις το Audi που θέλεις

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα, που βρίσκεται πλέον στο τρίτο έτος υλοποίησής του, έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων μέσω του μετασχηματισμού της Αστυπάλαιας σε υπόδειγμα πράσινης κινητικότητας και κυκλικής οικονομίας, τόσο σε ότι αφορά τις μετακινήσεις όσο και στο σκέλος της παραγωγής ενέργειας.


Το 2023, με την αρωγή του εξειδικευμένου προγράμματος επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων “e-astypalea” και την επιπρόσθετη επιδότηση από την Kosmocar και το Volkswagen Group, η Αστυπάλαια πέτυχε μια σημαντική πρωτιά για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα: περισσότερα από 2 στα 3 νέα επιβατικά αυτοκίνητα που κυκλοφορήσαν στο νησί ήταν αμιγώς ηλεκτρικά.

Διαβάστε επίσης: Κερδοφορία ρεκόρ το 2023 για τη Seat

Πιο συγκεκριμένα, από τα 57 νέα επιβατικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2023 από δημότες και επιχειρήσεις της Αστυπάλαιας, τα 39 ήταν αμιγώς ηλεκτρικά, με την χρήση του προγράμματος επιδοτήσεων e-astypalea. Το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να κυκλοφορούν στην Αστυπάλαια περισσότερα από 150 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Στον πυλώνα της έξυπνης κινητικότητας, το καινοτόμο οικοσύστημα έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής “astyMOVE” αγκαλιάστηκε από ακόμα περισσότερους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού στην 2η χρονιά πλήρους εφαρμογής του.

Η υπηρεσία vehicle sharing “astyGO” πρόσφερε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες την δυνατότητα επιλογής διαμοιρασμού των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ID.3 της Volkswagen, των σκούτερ SEAT MO eScooter 125 και των eBikes της Ducati για σχεδόν 900 χρήσεις, μια αύξηση 84% σε σχέση με το 2022.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα από την συγκεκριμένη υπηρεσία, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen καλύψαν στο μικρό νησί της Αστυπάλαιας απόσταση 12.500 χιλιομέτρων σε λιγότερο από 4 μήνες.

Αισιόδοξα ήταν και τα αποτελέσματα της υπηρεσίας shuttle service “Astybus”, την ευθύνη λειτουργίας της οποίας έχει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “K2”, με τη συμβολή των εταιριών Alpha Bank και SKY express.

Καθόλη την διάρκεια του 2023, τα ηλεκτρικά Volkswagen ID.Buzz διάνυσαν σχεδόν 200.000 χλμ , πραγματοποιώντας την ίδια περίοδο περισσότερες από 27.800 διαδρομές. Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι περίπου το 25% των μόνιμων κατοίκων της Αστυπάλαιας χρησιμοποίησαν το “Astybus”.

Συνολικά από την έναρξη λειτουργίας των υπηρεσιών τον Ιούνιο του 2022, οι χρήστες του οικοσυστήματος “astyMOVE” διένυσαν περισσότερα από 390.000 χλμ. με ηλεκτρικά Volkswagen, μετακινήσεις που θα ισοδυναμούσαν με επιβάρυνση 46,8 τόνων CO2 εφόσον πραγματοποιούνταν με συμβατικά αυτοκίνητα (μ.ο. 120 γρ/χλμ).

Το 2024 θα αποτελέσει μια ακόμα χρονιά-σταθμό για το πρόγραμμα, καθώς στα ήδη υλοποιημένα προγράμματα της ηλεκτροκίνησης και του οικοσυστήματος μετακίνησης, θα προστεθεί και η υλοποίηση της πρώτης φάσης παραγωγής πράσινης ενέργειας μέσω της δημιουργίας ενός υβριδικού ενεργειακού συστήματος βασισμένου σε φωτοβολταϊκά, ικανού να καλύψει το 60% των συνολικών ενεργειακών αναγκών του νησιού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.