Προσπέρασε το VW T-Roc στην Ευρώπη – Αυτό είναι το best seller τετραμήνου στα B-SUV

Τα B-SUV, πέρα από την Ελλάδα, είναι πολύ δημοφιλής κατηγορία και στην Ευρώπη. Δείτε το ιαπωνικό μοντέλο που προσπέρασε το VW T-Roc στο πρώτο τετράμηνο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris Cross

Μπορεί η Volkswagen να είναι η εταιρεία με τις περισσότερες πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά στη διάρκεια του πρώτου τετραμήνου έχασε την πρωτιά σε μία πολύ σημαντική κατηγορία. Πάμε να δούμε ποιο είναι πλέον το πιο δημοφιλές B-SUV μοντέλο από την αρχή του έτους μέχρι και τον Απρίλιο.

Δείτε επίσης: Το οικογενειακό με όφελος έως 6.300 ευρώ – Επιτόκιο 2,99% και 8 χρόνια εγγύηση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Dataforce για την αγορά της Ευρώπης, το Toyota Yaris Cross κατάφερε να προσπεράσει το γερμανικό μοντέλο και να γίνει το best seller τετραμήνου. Όπως θα δείτε και στην πίνακα που ακολουθεί, το ιαπωνικό μοντέλο ταξινομήθηκε συνολικά 66.174 φορές, καταγράφοντας μία πτώση της τάξης του 1,6%.


Αυτή η πτώση δεν στάθηκε εμπόδιο για την πρωτιά, μιας και το VW T-Roc ταξινομήθηκε 65.590 φορές έπειτα από μείωση κατά 3,4%. Η τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 2008, το οποίο “καλπάζει” με αύξηση 14% και 60.666 ταξινομήσεις. Βέβαια, η πιο εντυπωσιακή πορεία εντοπίζεται στα MG ZS (αύξηση 81%), Nissan Juke (αύξηση κατά 44%) και Ford Puma (αύξηση 28%).

Πηγή: europe.autonews.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.