Το οικογενειακό με όφελος έως 6.300 ευρώ – Επιτόκιο 2,99% και 8 χρόνια εγγύηση

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, το δημοφιλές οικογενειακό μοντέλο προσφέρεται στους πλέον ευνοϊκούς όρους! Σε ποια περίπτωση το όφελος αγγίζει τα 6.300 ευρώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Focus

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μέχρι το τέλος του Ιουνίου (30/06), το Ford Focus προσφέρεται στους πιο ευνοϊκούς όρους. Πιο συγκεκριμένα, το μικρομεσαίο οικογενειακό διατίθεται αυτή τη στιγμή με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και επιτόκιο Ford Finance 2,99%.

Δείτε επίσης: Η υβριδική έκδοση του ελληνικού best seller στα SUV – Πόσο κοστίζει στη χώρα μας

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα πατώντας εδώ. Ενδεικτικά, για τις εκδόσεις Focus ST-Line 125ps mhev Auto, Active Design 155ps M6 και Active 115ps DSL A8 ισxύει:
-8ετής εγγύηση ή 100.000 χλμ. μέσω Ford Protect
-Επιτόκιο Ford Finance 2,99% (12 – 60 μήνες, προκαταβολή από 20%) και
-Όφελος 4.450 ευρώ (συμ/νου Φ.Π.Α. 24%)


Για την έκδοση Focus Active X 115ps DSL A8 ισχύει:
-8ετής εγγύηση ή 100.000 χλμ. μέσω Ford Protect
-Επιτόκιο Ford Finance 2,99% (12 – 60 μήνες, προκαταβολή από 20%) και
-Όφελος 6.300 ευρώ (συμ/νου Φ.Π.Α. 24%)

Ford Focus

Το μικρομεσαίο οικογενειακό ξεχωρίζει για την προηγμένη υβριδική τεχνολογία των κινητήρων 1.0L EcoBoost mΗΕV, το κορυφαίο σύστημα φωτισμού LED, τον πλούσιο εξοπλισμό των εκδόσεων ST-Line και την συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει μέσω της οθόνης αφής των 13,2 ιντσών το σύστημα SYNC 4 και το ενσωματωμένο modem.

“Εξηλεκτρισμένες” επιδόσεις, κορυφαία εμπειρία από το αυτόματο κιβώτιο
Κλειδί της επιτυχίας του Ford Focus αποτελεί η γκάμα κινητήρων του, η οποία διακρίνεται για την κορυφαία απόδοση και την πολιτισμένη, ήπια υβριδική λειτουργία. Διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 125 και 155 ίππων, ο “χιλιάρης” EcoBoost Hybrid διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt και μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) που παίρνει κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέποντας την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα σε μία μπαταρία ιόντων λιθίου.

Απαρατήρητο δεν γίνεται να μην περάσει και το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο προσφέρει ομαλές και γρήγορες αλλαγές σχέσεων. Μάλιστα, υπάρχει και δυνατότητα κατεβάσματος έως και τριών ταχυτήτων για άμεση απόκριση στη διαδικασία της προσπέρασης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στις εκδόσεις ST Line προσφέρεται και η δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών μέσω paddles. Από την πλούσια γκάμα του Ford Focus δεν γινόταν να απουσιάζει και η diesel επιλογή των 115 ίππων, η οποία προσφέρεται τόσο στην 5θυρη, όσο και στην station wagon έκδοση αμαξώματος.

Ford Value

Ψηφιακή “εμπειρία” που κάνει το Ford Focus… να ξεχωρίζει!
Η νέα γενιά Ford Focus εξοπλίζεται με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4, το οποίο υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 13,2 ιντσών. Σε αυτήν ενσωματώνονται πλέον χειριστήρια για λειτουργίες όπως αυτή της θέρμανσης, σύστημα άνεσης που μέχρι πρότινος ενεργοποιούταν με φυσικά κουμπιά. Επιπλέον, δεν απουσιάζει η εφαρμογή FordPass, με τους πελάτες να μπορούν να έχουν οποιαδήποτε στιγμή άμεση πρόσβαση μέσω smartphone σε μία σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών (έλεγχος της στάθμης καυσίμου, διάρκεια ζωής του λαδιού και άλλα). Όλα αυτά τα συστήματα παραμένουν πάντα ενημερωμένα, μιας και υπάρχουν ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up που βελτιώνουν το νέο Focus με την πάροδο του χρόνου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.