Πρώτη εμφάνιση χωρίς καμουφλάζ για το πεντάθυρο Suzuki Jimny

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του "μεγάλου" Suzuki Jimny έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε την πρώτη εικόνα του χωρίς ίχνος καμουφλάζ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny είναι ένα αυτοκίνητο που έχει αγαπηθεί πολύ στην χώρα μας. Η νέα του γενιά ήρθε πριν από μερικά χρόνια, αλλά πλέον οι αυστηροί ρύποι έχουν περιορίσει την διαθεσιμότητα μόνο στην επαγγελματική έκδοση. Τώρα, οι Ιάπωνες επανέρχονται, πιθανώς εξηλεκτρίζοντας το σκληροτράχηλο μοντέλο τους και ετοιμάζουν την μεγαλύτερη έκδοση με πέντε πόρτες. Ασφαλώς δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τους “κατασκόπους” της αυτοκίνησης.

Off-Road μονομαχία: Suzuki Jimny Vs Hummer H2 (+video)

Το μεγάλο Suzuki Jimny εντοπίστηκε για πρώτη φορά χωρίς ίχνος καμουφλάζ κάπου στην Ινδία. Βρισκόταν σε στιγμή “γυρισμάτων”. Ίσως να πρόκειται για τα επερχόμενα videos λανσαρίσματος, μιας και η αποκάλυψή του υπολογίζεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Ακριβώς από κάτω βλέπετε την εικόνα που έχει αρχίσει ήδη να “κυκλοφορεί” σε μέσα του εξωτερικού.


Μία από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που είναι ήδη γνωστές σχετίζονται με το μεταξόνιο, το οποίο θα αυξηθεί κατά 300 χιλιοστά, φτάνοντας αισίως τα 2.550 χιλιοστά. Για την ώρα, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τεχνικά χαρακτηριστικά από την ιαπωνική εταιρεία, ωστόσο είναι γνωστό ότι για να κάνει “καριέρα” στην ευρωπαϊκή αγορά, το Suzuki Jimny θα πρέπει να είναι εξηλεκτρισμένο. Αυτό βέβαια, δεν είναι πρόβλημα για τους Ιάπωνες, μιας και ήδη προσφέρουν εξηλεκτρισμένη γκάμα σε άλλα μοντέλα, όπως το Suzuki Vitara.

Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επίσημη τοποθέτηση. Συνεπώς, αναμένουμε μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης του πολυαγαπημένου Jimny.

Πηγή: drive.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.