Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά Opel Astra

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του νέου Opel Astra έχει ξεκινήσει! Στην 8η γενιά του έρχονται plug-in υβριδικές εκδόσεις με ισχύ έως 225 ίππους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της 8ης γενιάς Opel Astra, η γερμανική φίρμα προχώρησε στη δημοσίευση μερικών teaser εικόνων του επερχόμενου μικρομεσαίου. Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσφέρεται ως πεντάθυρο hatchback, αλλά και ως ευέλικτο Sports Tourer.

Opel Manta: Επιστροφή στο μέλλον… με το GSe ElektroMOD (+video)

Η σχεδίαση του νέου μοντέλου θα είναι ριζικά διαφοροποιημένη από το παρελθόν και θα εναρμονίζεται με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Opel Visor». Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πολλά κοινά στοιχεία με το Mokka, αλλά και με το Crossland, που λάνσαρε η εταιρεία πρόσφατα. Ήδη από τις πρώτες εικόνες γίνεται αντιληπτή η μάσκα με το μαύρο πάνελ, οι προβολείς IntelliLux LED, αλλά και οι δυνατότητες εξατομίκευσης με πολλές επιλογές διχρωμίας για το αμάξωμα. Στο πίσω μέρος, το όνομα του μοντέλου θα διαγράφεται κατά μήκος της πέμπτης πόρτας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του νέου Mokka.

Μία πρώτη γεύση παίρνουμε και από το εσωτερικό του νέου Opel Astra, το οποίο θα είναι τεχνολογικά προηγμένο. Όπως βλέπουμε, στην κεντρική κονσόλα θα υπάρχουν δύο ενωμένες οθόνες («Pure Panel» κατά την Opel), με την πρώτη να αναλαμβάνει ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων και τη δεύτερη να είναι στραμμένη προς την πλευρά του οδηγού. Αυτό σημαίνει ότι οι φυσικοί διακόπτες θα περιοριστούν στους απολύτως απαραίτητους.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, οι γκάμα κινητήρων θα αποτελείται τόσο από diesel επιλογές, όσο και από μοτέρ βενζίνης, ενώ θα συνδυάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη (ΕΑΤ8). Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά θα υπάρξουν και plug-in υβριδικές επιλογές. Στην κορυφαία έκδοση, η συνδυαστική ισχύς θα αγγίζει τους 225 ίππους, με την κίνηση να περνά και πάλι στον εμπρός άξονα.

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Opel Astra θα γνωστοποιηθούν καθώς θα πλησιάζουμε στην επίσημη αποκάλυψή του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.