Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά Toyota C-HR

Η έλευση της νέας γενιάς Toyota C-HR πλησιάζει και η ιαπωνική εταιρεία δίνει μία πρώτη γεύση για το μοντέλα που θα γνωρίσουμε σύντομα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota C-HR

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την αποκάλυψη του Toyota C-HR, το 2019 έγινε μία αναβάθμιση και τώρα πλησιάζει η ώρα για το νέο μοντέλο. Πλέον, μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση από αυτό, μιας και η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε το Toyota C-HR prologue.

Ο λόγος για το πρωτότυπο, το οποίο θα φέρει πολλά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία το αυτοκίνητο παραγωγής. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει η Toyota και τους προηγούμενους μήνες, όταν παρουσίασε το Aygo X Prologue, το οποίο είχε μικρές διαφορές από το όχημα παραγωγής.

Στην περίπτωση του Toyota C-HR prologue βλέπουμε ένα άκρως φουτουριστικό design, κάτι στο οποίο μας είχε συνηθίσει η Toyota. Οι πρώτες φωτογραφίες απεικονίζουν ένα μοντέλο με LED φωτιστικά σώματα εμπρός που θυμίζουν αυτά του Aygo X, αντί για εξωτερικούς καθρέφτες έχουμε κάμερες, ενώ δεν απουσιάζουν και οι “κρυφές” χειρολαβές. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος, εκεί όπου LED λωρίδες, αλλά και ένας διαχύτης στο κάτω μέρος.


“Η αποστολή μας ήταν να δουλέψουμε σκληρά, να πάμε πιο μακριά από ό,τι είχαμε πάει ποτέ πριν. Ανυπομονούμε πραγματικά να παραδώσουμε το νέο μας Toyota C-HR”, αναφέρει ο Lance Scott, υπεύθυνος σχεδίασης του μοντέλου. Υπενθυμίζουμε ότι το Toyota C-HR μαζικής παραγωγής αναμένεται στις αγορές εντός του 2023 σε υβριδικές και Plug-In υβριδικές εκδόσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.