“Πτήση” πάνω από την πιο διάσημη στάση στην ιστορία των ελληνικών δρόμων (+video)

Στην εποχή της "δόξας" πέρασαν από εκεί πάνω από 10.000.000 οχήματα. Τώρα έχει αφεθεί στο έλεος του χρόνου, όπως θα δείτε στο video του Up Stories...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πτήση

Μπορεί τα νούμερα να φαντάζουν απίστευτα αλλά πρόκειται για την πιο διάσημη στάση στην ιστορία των Ελληνικών δρόμων. Έχει φιλοξενήσει πάνω από 10.000.000 οχήματα παντός τύπου από ΙΧ μέχρι φορτηγά και πούλμαν και φυσικά αμέτρητους επισκέπτες. Ώρα για μία “πτήση” πάνω από την εγκαταλελειμμένη επιχείρηση LEVENTIS RESTAURANT & HOTEL.

Το LEVENTIS RESTAURANT & HOTEL βρισκόταν στην Παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου και αποτελεί μέχρι και σήμερα τον πιο επιτυχημένο επιχειρηματικά σταθμό αυτοκινήτων στην ιστορία των Ελληνικών αυτοκινητοδρόμων. Ο σταθμός ξεκίνησε την λειτουργία του το 1962 και οι ταξιδιώτες αγκάλιασαν κατευθείαν αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα και η φράση “Είμαστε στου Λεβέντη” ακούστηκε από το στόμα εκατομμυρίων ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των εργαζομένων υπήρχαν μέρες, είτε του καλοκαιριού, είτε μεγάλων εξόδων που ο σταθμός υποδεχόταν πάνω από 10.000 πελάτες την ημέρα ενώ αξέχαστες θα μείνουν οι εικόνες στους οδηγούς που πρόλαβαν τον σταθμό σε λειτουργία με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα επάνω στην ΛΕΑ να σχηματίζουν ουρές εκατοντάδων μέτρων τις ημέρες αιχμής. Ο Λεβέντης έφτασε να απασχολεί έως και 105 μόνιμους εργαζόμενους.


Υπενθυμίζουμε ότι με την κατασκευή του νέου οδικού άξονα εν έτει 2008, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που κινούνταν από Αθήνα προς Λαμία και το αντίστροφο έπαψαν έπειτα από 47 χρόνια να διέρχονται από την παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου και τα γειτονικά Καμένα Βούρλα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, όσες επιχειρήσεις είχαν συνδέσει τη λειτουργία τους με την εθνική οδό σταδιακά έκλεισαν και η τοπική οικονομία δοκιμάστηκε.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα “kathimerini.gr”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.