Ράλι Ακρόπολις 2022: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με την δημοσίευση του Rally Guide I

Η αντίστροφη μέτρηση για το Ράλι Ακρόπολις του 2022 έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ αναρτήθηκε και το Rally Guide I στο επίσημο site!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα θα αποτελείται φέτος από 13 γύρους. Το Ράλι Ακρόπολις φαίνεται να βρίσκει μια νέα θέση στο ημερολόγιο, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στις αρχές του φθινοπώρου (δείτε εδώ το επίσημο πρόγραμμα του WRC).

Πλέον, φαίνεται πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία, καθώς οι ετοιμασίες για τον φετινό αγώνα ξεκίνησαν και επίσημα με την ανάρτηση στο επίσημο site του αγώνα του Rally Guide 1. Αυτό σε μορφή PDF, περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αγωνιζόμενους, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και θεατές. Μάλιστα στην κεντρική οθόνη του επίσημου site του αγώνα, υπάρχει και η σχετική αντίστροφη μέτρηση.

Θυμίζουμε πως το Ράλι Ακρόπολις 2022 θα είναι τετραήμερο και θα έχει Τελετή Έναρξης την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από Υπερειδική Διαδρομή, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Από εκεί, την επόμενη ημέρα τα αυτοκίνητα θα φύγουν για Πελοπόννησο και μετά θα περάσουν στην Στερεά Ελλάδα. Επίκεντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Λαμίας, όπου θα βρίσκεται και το Service Park.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr