Ράλι Ακρόπολις 2022: Δράση από τις δοκιμές και δηλώσεις από τον Μάνο και τον Κώστα Στεφανή (+video)

Μάνος και Κώστας Στεφανής ολοκλήρωσαν μία ημέρα δοκιμών πριν από τον αγώνα (Pre Event Testing)! Δείτε πλάνα από τις δοκιμές και δηλώσεις τους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Manos and Kostas Stefanis 02

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ράλι Ακρόπολις 2022 οι Μάνος και Κώστας Στεφανής ολοκλήρωσαν μία ημέρα δοκιμών πριν από τον αγώνα (Pre Event Testing) με το Hyundai i20 N Rally2 που θα μοιραστούν στον 10ο φετινό αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι.

Έπειτα από την πρώτη γεύση επί ιταλικού εδάφους, σειρά πήραν τα ελληνικά χώματα, όπου το δίδυμο πραγματοποίησε χρήσιμα χιλιόμετρα εξοικείωσης με το νέο του αγωνιστικό αυτοκίνητο, εχθές.

Η διαδρομή μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων που επιλέχθηκε, στην περιοχή της Μενδενίτσας Φθιώτιδας, διέθετε καθαρά «Ακροπολικό» χαρακτήρα, γεγονός που κατέστησε τη διαδικασία δοκιμών ακόμη πιο εποικοδομητική.

Οι Μάνος και Κώστας Στεφανής εστίασαν στη βελτίωση της οδηγησιμότητας του αυτοκινήτου και στη δοκιμή ρυθμίσεων σε κάθε επίπεδο, από τον κινητήρα έως τις αναρτήσεις και τα διαφορικά.

Μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμών, οι πρωταγωνιστές Μάνος και Κώστας Στεφανής, προχώρησαν σε δηλώσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο video.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως την προετοιμασία και τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου έχει αναλάβει η ιταλική GB Motors.

Χορηγοί της συμμετοχής των Μάνου και Κώστα Στεφανή στο Ράλι Ακρόπολις 2022, είναι η Hyundai Hellas και η Coral A.E. – Shell Licensee.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.