Ράλι Ακρόπολις 2022: Πρόγραμμα και τιμές εισιτηρίων για την υπερειδική

Με την υπερειδική του ΟΑΚΑ ξεκινάει το Ράλι Ακρόπολις στις 8 Σεπτεμβρίου. Δείτε τις τιμές εισιτηρίων, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα του τετραημέρου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις ΟΑΚΑ Υπερειδική

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις 2022 έχει ήδη ξεκινήσει και όλα είναι έτοιμα για την υπερειδική του ΟΑΚΑ, η οποία θα αποτελέσει και την έναυση του “Ράλι των Θεών”. Πάμε να δούμε τις τιμές, αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα του σπουδαιότερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς για την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Στεφανής και Μάνος Στεφανής ανακοίνωσαν τη μεγάλη επιστροφή στο Ράλι Ακρόπολις!

“Το διαρκώς αναβαθμιζόμενο Ολυμπιακό Στάδιο θα αποχωριστεί για λίγο το γρασίδι για μια ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων και θα ανοίξει τις πύλες του σε κάθε φίλο του σπορ, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας, φέρνοντας τη δράση μπροστά από την άνεση των κερκίδων”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ράλι Ακρόπολις, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ και φτάνουν στα 200, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως περισσότερα από 40.000 εισιτήρια θα έχουν μέση τιμή 18,5 ευρώ. Η διαθεσιμότητα έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας viva.gr και στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές βάσει της θέσης στην εξέδρα του σταδίου ΟΑΚΑ.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ειδικές διαδρομές του τετραημέρου, αλλά και την χιλιομετρική απόσταση της κάθε μίας. Στην πρώτη εικόνα θα δείτε το πρόγραμμα Πέμπτης και Παρασκευής, ενώ στη δεύτερη τις ειδικές Σαββάτου και Κυριακής. Η συνολική απόσταση που θα διανύσουν τα πληρώματα που θα φτάσουν στον τερματισμό είναι 305,86 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.