Ράλι Σουηδίας: 1η ημέρα (+videos)

Με τη διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής στο Karlstad ξεκίνησε ο 2ος γύρος του WRC και τώρα άπαντες, ετοιμάζονται για τις μεγάλες προκλήσεις του αγώνα

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική ημέρα του Ράλι Σουηδίας ξεκίνησε το πρωί με το shakedown, μια χρονομετρημένη δοκιμασία που σπάνια αποτελεί πραγματικό δείκτη για τη δυναμική αυτοκινήτων και πληρωμάτων. Συνήθως, οι οδηγοί χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη διαδικασία ως πρόβα τζενεράλε, ελέγχοντας ότι τα πάντα στο αυτοκίνητό τους λειτουργούν όπως θέλουν, χωρίς να δίνουν έμφαση στο χρόνο τους.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση του Ράλι Σουηδίας, με τα πληρώματα να δοκιμάζουν τα αυτοκίνητά τους στη διαδρομή Skalla, μήκους 6,86 χιλιομέτρων. Για την ιστορία, οι περσινοί νικητές Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul (Hyundai i20 Coupe WRC) σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο, ενώ οι Kris Meeke-Seb Marshall (Toyota Yaris WRC) είχαν έξοδο στο τρίτο πέρασμα, κολλώντας σε snowbank, που ωστόσο δε δημιούργησε κάποιο σημαντικό πρόβλημα στο αυτοκίνητό τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε τυπικά το βράδυ της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου, με τη διεξαγωγή της υπερειδικής που πραγματοποιήθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του Karlstad. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πληρώματα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στη διαδρομή μήκους 1,9 χιλιομέτρων, με τους Neuville-Gilsoul να σημειώνουν ξανά τον ταχύτερο χρόνο. Την τριάδα, συμπλήρωσαν οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Citroen C3 WRC) και Andreas Mikkelsen-Anders Jaeger (Hyundai i20 Coupe WRC).

Η πρώτη “πραγματική ημέρα” του Ράλι Σουηδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και αποτελεί τη μεγαλύτερη του αγώνα. Ο λόγος είναι ότι περιλαμβάνει 7 ειδικές διαδρομές μήκους 137,41 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Highlight της ημέρας, είναι το γεγονός ότι 6 από τις 7 ειδικές διαδρομές (Hof-Finnskog, Svullrya, Röjden που διεξάγονται από δύο φορές) θα πραγματοποιηθούν στη Νορβηγία. Μάλιστα, η τελευταία εξελίσσεται εντός και των δύο χωρών, καθώς τα αυτοκίνητα θα περάσουν από νοητά σύνορα κατά τη διάρκειά της. Η ημέρα θα ολοκληρωθεί στη Σουηδία, με την ειδική διαδρομή Torsby.

Live timing και ενημέρωση για τον αγώνα, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του WRC

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr