Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Η «επόμενη ημέρα»

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2021

 

Σε κάποιο από τα εκτενή αφιερώματα για το Ράλλυ Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, διαβάζει κάποιος την φράση «σαν να μην πέρασε μία ημέρα»! Και φυσικά αναφέρεται στην απουσία από τα σαλόνια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (World Rally Championship-WRC) επί οκταετία: τερματίστηκε το 2013 για να επανακάμψει φέτος ο μεγάλος μας αγώνας δριμύτερος. Γιατί όμως ήταν «σαν να μην πέρασε μία ημέρα»; Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να δούμε. Για να γίνει η σύνδεση από το 2013 έως το 2021 δεν αρκεί μόνο η αριθμητική διαφορά των οκτώ χρόνων. Θα πρέπει μέσα σε αυτό το χρονικό εύρος να τοποθετήσουμε τα όσα «άφησε» το Ακρόπολις το 2013 και τα όσα «βρήκε» το 2021.

Το «παλιό» Ακρόπολις είχε άλλα, χαμηλότερης απόδοσης αυτοκίνητα, άλλα πληρώματα και άλλους κανονισμούς. Το φετινό Ακρόπολις είχε τα υπερεξελιγμένα αυτοκίνητα WRC Rally1 με τα τεράστια αεροδυναμικά βοηθήματα και κατά πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη, νέους κανονισμούς διεξαγωγής και πιο «σφιχτή» σχεδίαση με στόχο την τηλεοπτική κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους του αγώνα. Εν προκειμένω, μία τηλεοπτική κάλυψη που μεταφράστηκε σε εντυπωσιακά νούμερα που ξεπέρασαν τις 500 εκατομμύρια τηλεθεάσεις! Τα μέγιστα προσέφερε και το Pop-Up κανάλι της COSMOTE TV για το Ράλλυ Ακρόπολις που για ένα δεκαήμερο έκανε γνωστό στους Έλληνες το βάθος της ιστορίας και το συναισθηματικό φορτίο του Ράλλυ Ακρόπολις!

Παράλληλα, η COSMOTE δημιούργησε στο YouTube κανάλι της, μία πρωτότυπη  σειρά μίνι επεισοδίων, το COSMOTE 5G Rally stories, στην οποία διάσημοι οδηγοί, Έλληνες και ξένοι, που συνδέθηκαν με τον εμβληματικό αγώνα, μοιράζονται με το κοινό τις αθέατες πλευρές του Ράλλυ μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι η συνεισφορά αυτών των δύο ενεργειών της COSMOTE, η οποία ήταν άλλωστε και o Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο να «εντάξει» τη νέα γενιά θεατών -και φυσικά να θυμίσει στους παλαιότερους- το γιατί η πλούσια ιστορία του αγώνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξή του ως έναν από τους κορυφαίους διαχρονικά αγώνες ράλλυ στον κόσμο.

Δράσεις super ταχυτήτων
Η COSMOTE δημιούργησε ένα πλέγμα ενεργειών και δραστηριοτήτων γύρω από το Ράλλυ Ακρόπολις, όπως ο  περίφημος διαγωνισμός της με τον οποίο έδωσε τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς συνδρομητές της να βρεθούν στην Κορινθία ως συνεπιβάτες του επιτυχημένου Έλληνα οδηγού Λάμπρου Αθανασούλα, αλλά και σε τριάντα ακόμα τυχερούς να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση στη ViP περιοχή, την ειδική διαδρομή COSMOTE 5G Athens Stage, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού κι έλαβε χώρα στην πλατεία Συντάγματος.

COSMOTE 5G Athens Stage
Το Ράλλυ Ακρόπολις στην πορεία του ευτύχησε να δημιουργήσει ξεχωριστές εκδηλώσεις που έκαναν αίσθηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια από αυτές ήταν εκείνη της Ειδικής Διαδρομής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) όπου 65.000 θεατές παρευρέθηκαν ένα χρόνο μετά την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων για να απολαύσουν μοναδικό θέαμα από τους αγωνιζόμενους. Ξεκινήσαμε με αυτή την αναφορά, γιατί σήμερα, η COSMOTE μπορεί να υπερηφανεύεται ότι με την δημιουργία της Ειδικής Διαδρομής COSMOTE 5G Athens Stage, η οποία έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πλατεία Συντάγματος, έβαλε στο προσκήνιο των εξαιρετικών και σπάνιων διοργανώσεων, ένα γεγονός στην πλέον ιστορική και ονομαστή πλατεία της Ελλάδας, την Πλατεία Συντάγματος!

Με αφετηρία στην Λεωφόρο Αμαλίας και την διαδρομή να κινείται περιμετρικά της πλατείας δίνοντας την ευκαιρία στους αγωνιζόμενους να κάνουν δύο «donuts» μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και την Ερμού αντίστοιχα, 55 πληρώματα γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με «ήχους, χρώματα και αρώματα» από τους κινητήρες και τις εξατμίσεις, τα πολύχρωμα βαψίματα και τα καμένα ελαστικά! Και όλα αυτά για έναν λόγο: να έρθει το Ράλλυ Ακρόπολις κοντά στον Έλληνα, δίνοντάς του μία πρόγευση για τις τρεις επόμενες ημέρες δράσης στα βουνά της Ελλάδας.

Ο κόσμος της πρωτεύουσας αγκάλιασε την COSMOTE 5G Athens Stage διαδρομή, γεμίζοντας όλες τις καθέτους που οδηγούσαν στην πλατεία. Όσοι έβλεπαν τα στιγμιότυπα από τα κανάλια της COSMOTE TV με τον κόσμο στα γεμάτα μπαλκόνια ξενοδοχείων και γραφείων που εφάπτονται της πλατείας, αλλά και τους ανθρώπους στην ταράτσα της Βουλής των Ελλήνων, καταλάβαιναν ότι η COSMOTE 5G Athens Stage έμπαινε εκείνη τη στιγμή στο πάνθεον των κορυφαίων στιγμών του εθνικού μας αγώνα!

Η συμμετοχή
Άξια αναφοράς η κορυφαία κατηγορία δικίνητων οχημάτων, Rally 4, στην οποία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η SV Motorsport. Το αγωνιστικό δίδυμο του Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, Στέφανου Θεοχαρόπουλου και του πολύπειρου οδηγού, Γιώργου Κότσαλη τερμάτισε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Θεοχαρόπουλος

Το συμπέρασμα
Έχοντας περάσει ήδη στην ιστορία το 65ο Ράλλυ Ακρόπολις και με την σκόνη των Ειδικών Διαδρομών να «έχει πέσει» κοιτάζοντας πίσω δεν μπορεί παρά να δούμε σε κάθε τομέα ένα τεράστιο θετικό πρόσημο. Από την εν γένει διοργανωτική επιτυχία στην εξέλιξη του αγώνα, την ποιότητα των Ειδικών Διαδρομών, τα θέματα ασφάλειας, την εντυπωσιακή παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών στις Ειδικές Διαδρομές αψηφώντας τις ακραίες εναλλαγές των καιρικών συνθηκών μέχρι τις παράλληλες δραστηριότητες των χορηγών, δεν μπορεί παρά να δει κάποιος, ακόμα και ο πιο αυστηρός κριτής, ότι το «νέο» Ράλλυ Ακρόπολις, πήρε με επιτυχία και ζηλευτή συνέπεια την σκυτάλη από το Ακρόπολις του 2013 και έδωσε στο πολυπληθές κοινό την ευκαιρία να εξωτερικεύσει την χαρά και τον ενθουσιασμό του. Το «Ακρόπολις ήρθε για να μείνει», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και αυτό έδειξε και τις προθέσεις της πολιτείας για το μέλλον.

Ένα μέλλον που διαγράφεται θετικότατο μιας και στη λήξη του αγώνα φέτος, μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές και τον επίσημο τερματισμό στην Λαμία, ανακοινώθηκε η επέκταση της συμφωνίας για την ένταξη του Ράλλυ Ακρόπολις -πλην του 2022 που ήταν ήδη δεδομένη- και στο καλαντάρι του WRC 2023!

Με αυτή την χαρμόσυνη είδηση ολοκληρώθηκε το 65ο Ράλλυ Ακρόπολις 2021, σαν ένα ιδανικό τέλος σε μία ιδανική αρχή: την διεξαγωγή της Υπέρ-Ειδικής Διαδρομής COSMOTE 5G Athens Stage, στην πλατεία Συντάγματος!

COSMOTE 5G: Το δίκτυο με τις απίστευτες ταχύτητες
Tο COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTE 5G μπορούν να απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr