Ρεκόρ Γκίνες για drifting χωρίς χέρια (+video)

Έκανε νέο Ρεκόρ Γκίνες κινούμενος στα πλάι με 231,66 χλμ./ώρα, στρίβοντας την BMW M3 των 1.000 ίππων, όχι με τα χέρια, αλλά με το αριστερό του πόδι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ρεκόρ

Ο Πολωνός Bartosz Ostalowski αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη του πώς μπορεί ο άνθρωπος να ξεπερνάει τις δυσκολίες και τους περιορισμούς, επιτυγχάνοντας αυτό που αρχικά έμοιαζε ακατόρθωτο.

Βλέπετε, αν και είναι ακρωτηριασμένος από τους αγκώνες και πάνω από ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα το 2006, είναι ένας άκρως επιτυχημένος επαγγελματίας drifter. Μάλιστα, ο οδηγός από την Πολωνία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Guinness World Record για την ταχύτερη πλαγιολίσθηση (drift) έχοντας στο τιμόνι όχι το χέρι, αλλά το πόδι!

Αναλυτικότερα, ο κος Ostalowski έκατσε πρόσφατα πίσω από το τιμόνι μιας BMW M3 και ανέπτυξε ταχύτητα 276,8 χλμ./ώρα, πριν ξεκινήσει να κινείται με το πλάι έχοντας ταχύτητα 231,66 χλμ./ώρα σε μια ζώνη μέτρησης 50 μέτρων, καταφέρνοντας να κάνει drift με μέγιστη γωνία 60 μοιρών. Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της πολωνικής πόλης Pila.

Σημειώνεται, πως ο κος Ostalowski συμμετέχει στο πολωνικό πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης, με μια ειδικά τροποποιημένη στα μέτρα του E92 BMW M3. Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν 7λιτρο LS3 V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 1.000 ίππους ισχύος και 1.280 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται μέσω 8τάχυτου κιβωτίου της ZF, το οποίο ο οδηγός χειρίζεται με τον δεξί του ώμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.