Ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά της MINI το 2022

Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα MINI κατέγραψαν τη χρονιά που μας πέρασε την μεγαλύτερη άνοδο πωλήσεων από τότε που κυκλοφόρησαν στην παγκόσμια αγορά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI πωλήσεις ηλεκτρικά μοντέλα 2023

Η ζήτηση για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της MINI παρουσιάστηκε πιο ισχυρή από ποτέ το 2022 με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της βρετανικής εταιρείας να αντιπροσωπεύουν ήδη το 15% των συνολικών παγκόσμιων πωλήσεων της.

Διαβάστε επίσης: Επετειακό MINI Convertible Seaside Edition

Με αύξηση 25,5% συγκριτικά με το 2021 και πωλήσεις 43.744 μονάδων σε όλο τον κόσμο, το αμιγώς ηλεκτρικό Cooper SE είναι μακράν το πιο δημοφιλές μοντέλο MINI, σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση των Βρετανών έχοντας το 22% στις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας.

Η στρατηγική ανάπτυξη με εστίαση σε νέες αγορές και κοινό έφερε ισχυρή άνοδο για τη MINI το 2022. Οι πωλήσεις στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, ήταν κατά 7% υψηλότερες από του προηγούμενου έτους, με 19.530 μονάδες. Επιπλέον, οι αγορές της Ινδίας, της Ταϊλάνδης, της Μαλαισίας, της Ινδονησίας, του Βιετνάμ και της Νέας Ζηλανδίας κατέγραψαν επίσης ισχυρή ανάπτυξη, ολοκληρώνοντας το 2022 με τους υψηλότερους όγκους πωλήσεων μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσαν μεγάλη άνοδο πωλήσεων για το MINI Electric, ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό 3θυρο MINI κατέγραψε το μεγαλύτερο μερίδιο (45%) επί των συνολικών πωλήσεων στη Σκανδιναβία.

Διαβάστε επίσης: Με το MINI Cooper SE Countryman ALL4 στο σουηδικό αρχιπέλαγος

Για τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων John Cooper Works, η περασμένη χρονιά έφερε και πάλι ρεκόρ πωλήσεων. Οι πωλήσεις 23.005 οχημάτων σε όλο τον κόσμο αντιπροσωπεύουν μία αύξηση 8,9% έναντι της ήδη ισχυρής προηγούμενης χρονιάς. Οι υψηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης καταγράφηκαν στην Αμερικανική αγορά με το ποσοστό να φτάνει στο 52%.

Με συνολικές πωλήσεις 10.372 μονάδων, το 3-θυρο MINI JCW παραμένει το δημοφιλέστερο μοντέλο μεταξύ των κορυφαίων σπορ αυτοκινήτων της μάρκας. Ταξινομήθηκαν 4.639 νέα John Cooper Works Countryman, 4.220 John Cooper Works Cabrio και και 3.750 John Cooper Works Clubman.

Με πωλήσεις 46.757 μονάδων και μερίδιο αγοράς 2,84%, το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει η σημαντικότερη από πλευράς πωλήσεων αγορά για την MINI το 2022. Εδώ, τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα MINI επέδειξαν τις καλύτερες επιδόσεις μέχρι σήμερα, με 7.500 νέες ταξινομήσεις και αύξηση πωλήσεων κατά 11%. Η Γερμανία παραμένει η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για την MINI με πωλήσεις 40.251 μονάδων, και ακολουθούν οι ΗΠΑ (29.504 μονάδες) και η Κίνα (28.746 μονάδες).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.