Η μάρκα αυτοκινήτου που αντιστέκεται στις οθόνες αφής!

Η Rolls-Royce είναι μία εταιρεία που δε χρειάζεται τις σύγχρονες τεχνολογίες για να προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια. Διαβάστε τη φιλοσοφία της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η σύγχρονη τάση «υπαγορεύει» ότι όσο πιο πολυτελές είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο περισσότερη τεχνολογία φέρει. Φαίνεται, όμως, ότι η Rolls-Royce δε συμφωνεί με το συγκεκριμένο σκεπτικό.

Έρευνα: Προβληματισμός σχετικά με τις οθόνες ψυχαγωγίας

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η νέα γενιά Ghost και, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, στο εσωτερικό υπάρχει πλήθος φυσικών κουμπιών και αρκετοί διακόπτες. Οι Βρετανοί έχουν μία διαφορετική προσέγγιση στον όρο «πολυτέλεια», τονίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να συνάδει με μία επίδειξη τεχνολογικής υπεροχής.

Για παράδειγμα, η φιλοσοφία των πολυτελών Rolls-Royce είναι τελείως διαφορετική από αυτή της Mercedes S-Class, η οποία κατακλύζεται από ψηφιακά συστήματα και οθόνες αφής. «Ποτέ δεν θα εφαρμόζαμε μία τεχνολογία απλά και μόνο για να την εφαρμόσουμε. Ενσωματώνουμε ένα σύγχρονο σύστημα μόνο αν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Alex Innes, επικεφαλής σχεδίασης της Rolls-Royce.

Όσο για την πλήρη κατάργηση των φυσικών κουμπιών και διακοπτών, ο Alex Innes ήταν πέρα για πέρα σαφής. Τόνισε πως ο λόγος για τον οποίο τα νέα μοντέλα Phantom και Ghost χρησιμοποιούν αναλογικά χειριστήρια αντί για οθόνες αφής, είναι απλώς και μόνο επειδή είναι καλύτερα στη χρήση.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Rolls-Royce και αναμφισβήτητα ένα μεγάλο ποσοστό των οδηγών θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.