Έρευνα: Προβληματισμός σχετικά με τις οθόνες ψυχαγωγίας

Πιστεύετε ότι τα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας αποσπούν σημαντικά την προσοχή του οδηγού. Διαβάστε τα αποτελέσματα από μία σχετική έρευνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα ποσά που δαπανούνται για τις σύγχρονες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα συνεχώς αυξάνονται. Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις οθόνες και τα συστήματα ψυχαγωγίας. Ποια είναι, όμως, η άποψη του κοινού για τις εν λόγω τεχνολογίες. Ας δούμε τι αναφέρει μία νέα έρευνα.

Διαβάστε επίσης: Πόσο πληρώνουμε τα ηλεκτρονικά στα καινούρια αυτοκίνητα;

Η μελέτη έγινε από την βρετανική εταιρεία «Rivervale Leasing» και αφορά στην εμπειρία που έχουν αποκομίσει από τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 1.000 οδηγοί. Αρχικά, το 63% του κοινού δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται αυτά τα συστήματα από άποψη αξιοπιστίας.


Πολλοί οδηγοί ανέφεραν ότι κατά την «συμβίωση» μαζί τους, αντιμετώπισαν προβλήματα με την οθόνη αφής, τη συνδεσιμότητα Apple CarPlay – Android Auto, ή το Bluetooth. Επιπλέον, αρκετοί οδηγοί δήλωσαν ότι τα συστήματα ψυχαγωγίας αποσπούν την προσοχή κατά την οδήγηση. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το 63% των οδηγών θα προτιμούσε να απενεργοποιούνται οι λειτουργίες που αποσπούν την προσοχή όταν το αυτοκίνητο κινείται.

Παρ’ όλα αυτά, οι οθόνες αφής έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και ένα μεγάλο ποσοστό των οδηγών έχει εξοικειωθεί με αυτές. Το 46% των οδηγών προτιμά τις οθόνες αφής, το 38% τα παραδοσιακά κουμπιά και μόλις το 16% τον απομακρυσμένο έλεγχο και τις φωνητικές εντολές.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας «Rivervale Leasing».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.