Ρωσικός οίκος δημιούργησε τα πιο περίεργα Lexus

Προϊόν ρωσικού οίκου που να μην τραβά όλα τα βλέμματα δύσκολα θα συναντήσει κανείς. Αυτά τα Lexus είναι έτοιμα να σε καταπιούν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Φαίνεται ότι η μεγάλη μάσκα της BMW δεν είναι η μόνη στον χώρο της αυτοκίνησης. Τα εικονιζόμενα μοντέλα της Lexus βελτιώθηκαν από ρωσικό οίκο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνούν απαρατήρητα.

Διαβάστε επίσης: Η Manhart βελτίωσε το ταχύτερο μοντέλο της BMW (+video)

«Ηθικός αυτουργός» αυτών των μετατροπών είναι ο οίκος «SCL Global», ο οποίος απασχολεί πλέον 40 εργαζόμενους. Τα μοντέλα που βλέπουμε είναι ένα Lexus RX και ένα NX. Στην περίπτωση του πρώτου (RX 450h), κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V6 κινητήρας χωρητικότητας 3,5 λίτρων και απόδοσης 308 ίππων. Το δεύτερο (NX 300h) εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο μοτέρ 2,5 λίτρων που αποδίδει 194 ίππους.


Σήμα κατατεθέν και στις δύο περιπτώσεις είναι η φουτουριστική μάσκα. Πολλές διαγώνιες γραμμές δημιουργούν ένα περίεργο και συνάμα εντυπωσιακό σχέδιο. Είναι λογικό ότι δε «συμφωνεί» με την αισθητική των περισσότερων από εμάς, αλλά δεν παύει να είναι ενδιαφέρον.

Υπάρχουν και μερικά ακόμη στοιχεία που πρόσθεσε ο ρωσικός οίκος στα Lexus. Στο καπό υπάρχουν δύο οπές και τα φτερά είναι αρκετά εξογκωμένα. Τέλος, στο πίσω μέρος βρίσκεται ένας τεράστιος διαχύτης και η αεροτομή.

Ο βελτιωτικός οίκος τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του ότι τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα κυρίως από υαλοβάμβακα. Πωλούνται ξεχωριστά, ενώ τοποθετούνται χωρίς ιδιαίτερες τροποποιήσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.