Ρώσος Youtuber αγόρασε Lamborghini και την καταστρέφει μπροστά στην κάμερα (+video)

Ένα ογκώδες αντικείμενο "προσγειώνεται" επάνω στην Lamborghini Urus και την καταστρέφει ολοκληρωτικά. Αποκαρδιωτικό θέαμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Urus

Σε μάστιγα εξελίσσεται η νέα μόδα, όπου δημοφιλείς youtubers αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα με σκοπό να τα καταστρέψουν μπροστά στην κάμερα… για τα περισσότερα views. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει έναν Αμερικανό youtuber να “κακοποιεί” μία ολοκαίνουρια Ferrari F8 Tributo. Τώρα, η ιδία τακτική επαναλαμβάνεται από έναν Ρώσο.

Διαβάστε επίσης: O youtuber με τη Lamborghini και η… άσχημη κατάληξη (+video) 

Ονομάζεται Mikhail Litvin και το κανάλι του μετρά περισσότερους από 10 εκατομμύρια subscribers. Πρόσφατα αγόρασε μία λευκή Lamborghini Urus και όπως θα δείτε σκοπός του ήταν απλά να την καταστρέψει. Έτσι, κρέμασε πάνω από το ιταλικό SUV ένα ογκώδες αντικείμενο με γερανό και στη συνέχεια το άφησε ελεύθερο. Μάλλον πρόκειται για έναν ενεργειακό ποτό σε μεγέθυνση!

Μόλις το αντικείμενο απελευθερώθηκε, έκανε ελεύθερη πτώση και προσγειώθηκε επάνω στην Lamborghini Urus. Η καταστροφή εννοείται πως ήταν ολοκληρωτική και αρκετά αποκαρδιωτική.

Για να δείτε την στιγμή της συντριβής μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 25.05, άλλωστε στην διάρκεια του υπόλοιπου video δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο. Το video μέσα σε περίπου τρεις εβδομάδες μετρά περισσότερα από 7 εκατ. views.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.