Σαν σήμερα: Η πτήση του τρόμου στην Αθήνα και ο ήρωας της Ολυμπιακής (+video)

Το Boeing 747-200 πέρασε 3 μέτρα πάνω από τον λόφο Αλίμου και "ξύρισε" ταράτσες της Αττικής. Φόρος τιμής στον Σήφη Μιγάδη, την ήρωα της Ολυμπιακής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σήφης Μιγάδης

Ήταν σαν σήμερα, 9 Αυγούστου του 1978, όταν ο πιλότος της Ολυμπιακής, Σήφης Μιγάδης, κατάφερε με την εμπειρία του να σώσει τη ζωή 374 επιβατών που βρίσκονταν στο ένα από τα τέσσερα Boeing 747-200 που είχε παραλάβει η Ολυμπιακή Αεροπορία. Το αεροπλάνο θα πετούσε από τον αερολιμένα του Ελληνικού με προορισμό τη Νέα Υόρκη, αλλά μία έκρηξη του κινητήρα ήταν η αρχή ενός θρίλερ που λίγο έλειψε να μετατραπεί στην μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία στην ιστορία της Ελλάδας.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά αυτή την περιπέτεια του πιλότου, η οποία μοιάζει περισσότερο με ταινία παρά με πραγματική ιστορία. Όπως θα ακούσετε να αναφέρει στο video από την εκπομπή “Μια στις χίλιες”, ο Σήφης Μιγάδης με καταγωγή από την Κρήτη άρχισε να επιταχύνει το τεράστιο αεροσκάφος στον αεροδιάδρομο. Έχοντας ξεπεράσει την ταχύτητα αναγκαστικής απογείωσης (δεν μπορούσε να το κρατήσει πλέον στο έδαφος), άκουσε μία έκρηξη στη δεξιά πλευρά του Jumbo.

“Αμέσως μετά την απογείωση, η πρώτη μου προσπάθεια ήταν να περάσω τον λόφο του Αλίμου, ο οποίος είχε ύψος 200 πόδια”, αναφέρει ο έμπειρος πιλότος. “Χωρίς να έχω την απαιτούμενη ισχύ, το flight record έδειξε ότι πέρασα στα μόλις 209 πόδια”. Αυτό σημαίνει ότι το Jumbo “έγλειψε” την κορυφή του βουνού περνώντας μόλις τρία μέτρα πάνω από το έδαφος. “Όσοι ήμασταν στο πιλοτήριο ξέραμε ότι ήμασταν χαμένοι. Μόνη μου σκέψη ήταν να φτάσω στο Αιγάλεω και να ρίξω το αεροσκάφος στο βουνό μήπως και σωθεί κάποιος”.

Εφημερίδα "Μακεδονία"
Εφημερίδα “Μακεδονία”

Το διώροφο Boeing πετούσε πάνω από την Αθήνα στα 55 μέτρα, ξυρίζοντας κυριολεκτικά τις κεραίες από τις ταράτσες. Οι διορθώσεις των μηχανικών, σε συνδυασμό με την απελευθέρωση καυσίμων για μείωση του βάρους, έδωσαν μικρή αλλά πολύτιμη αύξηση ταχύτητας και τελικά το Boeing 747-200 επέστρεψε στο Ελληνικό και προσγειώθηκε με ασφάλεια. Η Boeing, εξετάζοντας τα νούμερα του “flight record” με το εξαιρετικά χαμηλό ύψος και την ελάχιστη ταχύτητα, θεωρεί ακόμα και σήμερα ότι ήταν αδύνατο αυτό που κατάφερε ο πιλότος της Ολυμπιακής.

Πληροφορίες, εικόνες: mixanitouxronou.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.