“Σάρωσαν” Lexus και Toyota – Αυτό είναι το TOP 10 αξιοπιστίας για το 2024

Οι Αμερικανοί "υποκλίνονται" στους Ιάπωνες! Δείτε τα αποτελέσματα σε έρευνα αξιοπιστίας για το 2024 που πραγματοποίησε η εταιρεία J.D. Power...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα αξιοπιστίας

Στη δημοσίευση των φετινών αποτελεσμάτων σχετικά με την αξιοπιστία των εταιρειών στην πρώτη τριετία δημοσίευσε η αμερικανική εταιρεία J.D. Power και το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό για το ιαπωνικό δίδυμο των Toyota και Lexus. Πάμε να δούμε τις δέκα εταιρείες που βρέθηκαν στις πιο υψηλές θέσεις για το 2024.

Έρευνα: Τα χιλιόμετρα που διανύουν ετησίως οι οδηγοί στην Ευρώπη

Αρχικά, αξίζει να ξεκαθαρίσουμε ότι στην αξιολόγηση συμμετείχαν 30.595 ιδιοκτήτες οχημάτων και η ταξινόμηση βλαβών έγινε σε εννέα κατηγορίες, όπως για παράδειγμα το σύστημα infotainment, τα σοβαρά μηχανικά εξαρτήματα (κινητήρας/σασμάν) και το πλαίσιο. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν στο διάστημα Αύγουστος – Νοέμβριος του 2023 και ο μέσος όρος των βλαβών ανά 100 αυτοκίνητα διαμορφώθηκε στις 192,71.


Ως πιο ευάλωτη κατηγορία αναδείχθηκαν και πάλι τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αγγίζοντας τις 49,1 βλάβες ανά 100 αυτοκίνητα. Ακολουθεί σχετικός πίνακας με τις μάρκες που βρέθηκαν στις 10 υψηλότερες θέσεις. Νο.1 μάρκα για το 2024 αναδείχθηκε η Lexus με 135 βλάβες ανά 100 αυτοκίνητα και ακολούθησε η Toyota με 147 βλάβες ανά 100 αυτοκίνητα.

Πηγή: jdpower.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.