Έρευνα: Τα χιλιόμετρα που διανύουν ετησίως οι οδηγοί στην Ευρώπη

Δείτε τα ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας που δημοσιεύθηκε για την Ευρώπη! Εσείς πόσο χιλιόμετρα διανύσατε τη χρονιά που μας πέρασε;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα

Πρόσφατα ο οργανισμός ACEA παρουσίασε τα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με έρευνα που αφορά το αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά ξεκινώντας από τα χιλιόμετρα που διανύει ο Ευρωπαίος κατά μέσο όρο.

Δείτε επίσης: Οθόνη αφής Vs “φυσικά” κουμπιά – Η νέα έρευνα που προβληματίζει!

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε πως τα στοιχεία αφορούν σε δεδομένα του 2022 σε χώρες της Ευρώπης. Ξεκινάμε από το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που αφορά στα συνολικά χιλιόμετρα που διανύει κατά μέσο όρο ένας Ευρωπαίος οδηγός. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον οργανισμό ACEA, ετησίως διανύει περίπου 12.000.


Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι το 2022 ταξινομήθηκαν 21 νέα αυτοκίνητα ανά 1.000 κατοίκους της Ευρώπης και ότι η μέση ηλικία των αυτοκινήτων διαμορφώνεται στα 12 χρόνια (θυμίζουμε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ε.Ε.). Συνολικά, στους δρόμους της Ευρώπης κινούνται 250 εκατ. επιβατικά αυτοκίνητα, ενώ το 19% των νέων αυτοκινήτων παράγονται στην Ευρώπη των 127 εργοστασίων.

Όσον αφορά τώρα στο είδος των αυτοκινήτων βάσει “καυσίμου”, το 21,5% των αυτοκινήτων φέρουν σύστημα φόρτισης. Πρόκειται δηλαδή είτε για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, είτε για Plug-In υβριδικά. Βέβαια, αν εξετάσουμε το σύνολο των αυτοκινήτων και όχι τα καινούρια, τότε το ποσοστό μειώνεται στο μόλις 1,5%.

Πηγή: acea.auto

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.