Σας αρέσει η όχι η νέα BMW Σειρά 4; Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας

Η νέα BMW Σειρά 4 έχει διχάσει με την σχεδίαση του εμπρός μέρους της και αυτό αποτυπώθηκε και στην δημοσκόπησή μας. Δείτε τα αποτελέσματά της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την περασμένη εβδομάδα η BMW παρουσίασε τη νέα BMW Σειρά 4. Ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε τεχνολογία. Ένα γνήσιο δίπορτο κουπέ, με δυναμικές γραμμές και ένα εμπρός μέρος πιο τολμηρό από ποτέ! Και αυτό γιατί η μάσκα της BMW πλέον είναι πολύ μεγάλη και κυριαρχεί κατεβαίνοντας έως και χαμηλά στον προφυλακτήρα.

Ένα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς και ο αρχισχεδιαστής της BMW, αιτιολογώντας μάλιστα και την επιλογή για την συγκεκριμένη σχεδίαση, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στο σχετικό θέμα μας.

Εμείς όμως στο tration.gr, βλέποντας και κάποια διφορούμενα σχόλια στα soccial media μας σχετικά με την εμφάνιση του εμπρός μέρους, είπαμε να μην μείνουμε στις εικόνες και στα λόγια της μάρκας και να ρωτήσουμε την γνώμη σας. Αν σας αρέσει ή όχι το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Και αυτό έγινε με δημοσκόπηση στον λογαριασμό μας στο Instagram.

Στην ερώτησή μας λοιπόν “αν σας αρέσει το εμπρός μέρος της BMW Σειρά 4” απαντήσατε συνολικά 910 άτομα. Τα 431 απάντησαν “ΝΑΙ” και τα 479 “ΟΧΙ”. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως το 47% όσων συμμετείχαν στην δημοσκόπησή μας, βρίσκει ωραίο το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, ενώ το 53% δεν το βρίσκει ωραίο. Μιλάμε λοιπόν για ένα μοιρασμένο αποτέλεσμα και διχασμό, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στην BMW ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως επέλεξαν αυτές τις γραμμές για το αυτοκίνητό τους, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Δείτε εδώ τον λογαριασμό μας στο Instagram, ακολουθήστε μας και πάρτε και εσύ μέρος στις επόμενες δημοσκοπήσεις μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr