Σε 30 ώρες δημιουργήθηκε γέφυρα BAILEΥ από τον Ελληνικό Στρατό (+video)

"Είμαστε παντού", αναφέρει με ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ! Δείτε εικόνες από την γέφυρα της ΜΟΜΚΑ που ένωσε ξανά το Πήλιο με τον Βόλο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνικός Στρατός

Κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο ήταν αρκετό ώστε το κλιμάκιο της ΜΟΜΚΑ του ΓΕΕΘΑ να ολοκληρώσει την κατασκευή γέφυρας τύπου BAILEY, η οποία ένωσε ξανά το Πήλιο με τον Βόλο. “Είμαστε παντού”, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, η μεταλλική γέφυρα BAILEY που βλέπετε στις εικόνες αποτελεί πλέον την ένωση του οδικού δικτύου Βόλου – Νότιου Πηλίου. Τοποθετήθηκε στο σημείο που πριν από μερικές ημέρες είχε πέσει οδηγός με το αυτοκίνητό του, λόγω κατάρρευσης μεγάλου τμήματος της γέφυρας.


Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η δημιουργία της ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις 30 ώρες. Όσο για τα χαρακτηριστικά της, το μήκος της αγγίζει τα 30 μέτρα και η φέρουσα ικανότητά της φτάνει τους 16 τόνους. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: “Ολοκληρώθηκε εντός 30 ωρών από κλιμάκιο της ΜΟΜΚΑ του ΓΕΕΘΑ και του ΣΞ η μεταλλική στρατιωτική γέφυρα «ΜΠΕΛΕΫ» 30μ. & φέρουσας ικανότητας 16τ. στα Καλά Νερά για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Βόλου – Νότιου Πηλίου λόγω κατάρρευσης. Είμαστε παντού”.

Από την πρώτη στιγμή έχει γίνει ξεκάθαρο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, ευρισκόμενες δίπλα στην κοινωνία, σε συντονισμό με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτικής Προστασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.