Σε δημοπρασία το “θρυλικό” τρέιλερ του Tom Hanks

Κουβαλάει ιστορία γυρισμάτων 24 ετών! Αυτό το τρέιλερ ανήκει στον Tom Hanks και ήταν το "σπίτι" του στα γυρίσματα ταινιών. Δείτε πόσο αναμένεται να πωληθεί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tom Hanks

Από το 1993 χρησιμοποιούσε αυτό το τρέιλερ ο Tom Hanks προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες του στα γυρίσματα των αμέτρητων ταινιών στις οποίες συμμετείχε. Ο λατρεμένος ηθοποιός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να το αποχωριστεί και σύντομα θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία του.

Διαβάστε επίσης: Το πιο «έξυπνο» τροχόσπιτο για ονειρικές διακοπές 

Πρόκειται για ένα τρέιλερ που ονομάζεται “Airstream Model 3 Limited” και διακρίνεται για τους κορυφαίους χώρους, με αποτέλεσμα να ενδείκνυται για κάμπινγκ και μακρινές εξορμήσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, δε χρησιμοποιήθηκε για διακοπές! Ο Tom Hanks μαζί με αυτό το τρέιλερ ταξίδεψε σε διάφορα μέρη του κόσμου για τις ανάγκες των γυρισμάτων και για μεγάλο διάστημα κάθε έτους αποτελούσε το σπίτι του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, τα τζάμια δεν έχουν μόνο αυτοκόλλητα από μαγικούς προορισμός (όπως συνηθίζεται), αλλά από ταινίες που γυρίστηκαν με τον Tom Hanks να μένει σε αυτό το τρέιλερ. Στο εσωτερικό, πέρα από κρεβάτι, καναπέ και τραπεζάκι, συναντάμε ένα αυτόγραφο του ηθοποιού που λατρεύει την χώρα μας, αλλά και μερικά αναμνηστικά, όπως η κούπα από την ταινία “Apollo 13”.

Το τρέιλερ θα δημοπρατηθεί από τον γνωστό οίκο “Bonhams” στα μέσα του ερχόμενου Αυγούστου και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία, η οποία συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όσον αφορά στην τιμή του, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται να κυμανθεί στο εύρος 130.000 – 210.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.